Vasaros mergaitė parašė:
Mamos, turiu klausimą gal ir kvailą 😁
Mano mergaitė rudeninė tai iškarto dejau vilnos tapukus. O gegužės men? Deti visti…
Taip taip, mano pirmasis birželi gimes, tai vis tiek reikejo vilnoniu. Kaip pati sakot kraujotakai
Vasaros mergaitė parašė:
Mamos, turiu klausimą gal ir kvailą 😁
Mano mergaitė rudeninė tai iškarto dejau vilnos tapukus. O gegužės men? Deti visti…
Taip taip, mano pirmasis birželi gimes, tai vis tiek reikejo vilnoniu. Kaip pati sakot kraujotakai
Vasaros mergaitė parašė:
Nu aš irgi sakau bent ligonineje 😊
Sesuo dėjo. O mano jaunelė sesuo sakė ir Ignui numegs
INDGIRDA parašė:
Na man vėl eina dujos buvo aprimę. Nu laukiu nesulaukiu gegužes. Lyg ir nebus problemų planiniam CP. Nes pirmas buvo. O antram bandymui 26 val stengtis pagimdyti pa…
Tai jei pirmas cezaris antra cezari galima gauti be problemu? As zinokit kosmarus naktim apie gimdyma sapnuoju...taip bijau gimdyti po pirmo gimdymo🙄 net galvoju pirkti cezari jei neduotu legaliai...
Pirmas gimdymas po 14 val baigesi cezariu...
PiktasKeksas parašė:
Taip taip, mano pirmasis birželi gimes, tai vis tiek reikejo vilnoniu. Kaip pati sakot kraujotakai![]()
Nu ir aš taip pagalvojau, kad reiks pirmomis savaitėmis... O vakarai ir šiaip šalti pas mus tai tikrai nepamaišys... 😁
Oj mamos, aš tai jau svajoju kai gulėsiu vasarą ant terasos ir šalia vežime miegos leliukas... Jau TAAAAIP laukiu...
Gerda9 parašė:
Tai jei pirmas cezaris antra cezari galima gauti be problemu? As zinokit kosmarus naktim apie gimdyma sapnuoju...taip bijau gimdyti po pirmo gimdymo🙄 net galvoju pi…
Domina ir mane apie cezarius, nes pirmas buvo planinis cezaris, ir dabar taip pat bijau gimdyt pati, noreciau cezario irgi.
Gerda9 parašė:
Tai jei pirmas cezaris antra cezari galima gauti be problemu? As zinokit kosmarus naktim apie gimdyma sapnuoju...taip bijau gimdyti po pirmo gimdymo🙄 net galvoju pi…
O as kazkaip kaip tik svajoju apie gimdyma naturaliai, nu bet zinote ir patirtis sklandi su pirmu gimdimu, tai lengva ir sneket...
Gerda9 parašė:
Man jau leido suprast kad susitarsim. Po pirmo tokia išvargus buvau kad tik po 3 parų paipaluotis pradejau. Žadu nervų negadinti.. tikrai buvo labai prastai. Kai buvo nesivystantis neštumas irgi neišsivalė užtrigo takuose lekiau į klinikas vos nenukraujavau..
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai