IndreD parašė:
Kuri jūs
Pirma, su šuniuku
IndreD parašė:
Kuri jūs
Pirma, su šuniuku
ir pas mus dabar problemos su pilvu, pucia , steni, atsirugt pradejo sunkiai. Dar atpilinet pradejo nes matyt neatsirugsta tvarkingai
uzknisa, kad nakti steni ar uzverkia per miegus, o as ir taip blogai miegu ir kviekviena pirstelejima girdziu, tai jau ant tiek neissimiegu 🥲 vyras kuria nakti cia kelesi prie maziuko tai sako ne taip baisiai buvo, bet jis kai miega ir nieko negirdi tai jam ir nebaisiai
kadangi maitinu Pm, galvoju gal buteliukas negeras, db turim tommee tippee, naudojam nes gavom dovanu, bet gal reikia koki dr.brown ar kitoki pabandyt? gal kas turit kokiu rekomendaciju ?
del zindymo pritariu, jeigu sekasi ir yra dziaugsmas maitinti tai valio valio
man nesiseke, tas skausmas,jautrumas, amzinai nuogais papais namie nes nu jautrumas 3000. tepaliukai, kompresai, oro vonios 🥲 su asarom maitindavau, nes skauda. Krutine karstos kalades, vaikas verkia duok cia ir dabar, o reikia gi teisingai iduot speneli kuri vos ne vos apgydei. Aisku vaikas nervinasi ciumpa kaip isbadejes, meta vel ciumpa, as aisku nespeju sureaguot nakti, ziu jau netaisyklingai zindo ir vel spenelis nukencia. As jau nekalbu apie tai, kad pienas bega, iklotai kazkur nuvaziuoja, tada atsikeli nes slapia, amzinai su lemenele suvarzyta
ir taip ta emocine busena buvo laaabai bloga, tai nevykes zindymas dar labiau ja blogino. ir skaiciau ta zindymo grupe (apsaugok nuo tokiu) ir visas internetas ir video suziureti.
Man gyvenimas prasvesejo tiesiog 180 laipsniu kai pradejom maitint misinuku. Vaikas pavalgo ir ramus, as gerai jauciuosi su savo kunu, vyras irgi gali nakti pamaitint ir duot man pailset. Visai kitaip nusvito man motinyste, tad as tikrai palaikysiu visas mamas kurios pasirinks PM kelia del vienu ar kitokiu priezasciu, ir del savo pasirinkimo smerkiamos buti neturi, o kaip tik palaikomos. Jeigu man ir toliau tektu taip nelaimingai kankintis zindyt ir va dar pilvo reikalai dasidetu kaip dabar yra tai tikrai depresija sau isivaryciau ir taip su miegu problemos yra, kurios tikrai nepadeda emocinei busenai but gerai. Va ir dabar vaika pamaitinau, uzmigdziau pagaliau ir galiu eit miegot, bet jau 1,5 val neina uzmigti tai forumas gelbeja
Ivgor parašė:
Ar kurie vaikučiai skystai kakoje? Bet ne per daugiausia. Geltonas/ oranžinis bet susigeria į pampi, kokie 6 kartai per dieną. Čia blogai?
Čia viskas gerai. 😊
Juste56 parašė:
ir pas mus dabar problemos su pilvu, pucia , steni, atsirugt pradejo sunkiai. Dar atpilinet pradejo nes matyt neatsirugsta tvarkingaiuzknisa, kad nakti steni ar…
Pas mus irgi naktį steni, visokius garsus per miegus leidžia, aš nakti viską girdžiu tai toks tas ir miegas😏
Vakar diena išvis 15min užmiega, ir vėl nemiega, ir taip visa dieną, ilgiausiai lauke pamiegojo 1,5val. Vakarop diegliujai prasidėjo ir vėl be miego mažoji.
Arkada parašė:
Pakvieskit ir mane. Justė Gricienė. Foto iš vestuvių
Ir mane pakvieskite Roma Roma 🤗
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai