ilonasab parašė:
Pas mus visgi bambos išvarža, kad taip ji išlindus. Vakar gydytoja patvirtino mano itarimus
Ką gyd.rekomenduoja delto daryti?
ilonasab parašė:
Pas mus visgi bambos išvarža, kad taip ji išlindus. Vakar gydytoja patvirtino mano itarimus
Ayuza parašė:
Gal kurios naudojasi nešioklėmis ir turi atsiliepimų gerų/blogų? Jei geri atsiliepimai, tai kokias naudojat? kur pirkot?![]()
Aš naudoju vaikjuostę kol leliukas visai mažas, o dėl nešioklių- jei jūs vilnietė, laisvės pr. yra parduotuvė, kuri nuomoja nešiokles, galit pasibandyti skirtingas firmas, aš su pirmagimiu taip dariau
Eglelita parašė:
Rekomendacija neleisti labai verkti mergytei bei su ranka vis paspaudus laikyti arba guldyti ant pilvuko, kad kazkiek listu vidun bamba. Tipo iki metuku laiko turetu susitvarkyt bambyte. Bet garantijos nera.
ilonasab parašė:
Rekomendacija neleisti labai verkti mergytei bei su ranka vis paspaudus laikyti arba guldyti ant pilvuko, kad kazkiek listu vidun bamba. Tipo iki metuku laiko turet…
Klausiau, nes turiu itarima,kad ir dukrytei tas pats ;(
ilonasab parašė:
Rekomendacija neleisti labai verkti mergytei bei su ranka vis paspaudus laikyti arba guldyti ant pilvuko, kad kazkiek listu vidun bamba. Tipo iki metuku laiko turet…
Panasu,kad ir pas mus bus tas pats.. pas maniske mazesne,nei jus buvot ikelusi nuotrauka,bet vaizdas toks pats 🫣 nu labai tikiuosi,kad guldymas ant pilvuko pades 🤞🤞🤞
Agnė_LTU parašė:
Panasu,kad ir pas mus bus tas pats.. pas maniske mazesne,nei jus buvot ikelusi nuotrauka,bet vaizdas toks pats 🫣 nu labai tikiuosi,kad guldymas ant pilvuko pades 🤞🤞…
Ačiū mamos, kad dalinatės. Aš būčiau galvojus, kad čia normalu, savaime susitvarkys, o dabar žinosiu, kad galima bandyti kažką daryti jei taip bus.
Queen11 parašė:
Aš nupirkau dabar vintede naudota.Tula firmos.ji ergonomiška .man pasiūlė draugė.nes pati iš vis nieko juose nesuprantu.
kadangi parašė:
Aš naudoju vaikjuostę kol leliukas visai mažas, o dėl nešioklių- jei jūs vilnietė, laisvės pr. yra parduotuvė, kuri nuomoja nešiokles, galit pasibandyti skirtingas …
Aciu abiems uz atsakymus. Bandysim ieskot
ilonasab parašė:
Bijau, kad pas mus irgi tas bus... 11-ta diena einam papildomai del bambos tikrintis (gydytoja paskyre per pirma vizita)
Ayuza parašė:
Bijau, kad pas mus irgi tas bus... 11-ta diena einam papildomai del bambos tikrintis (gydytoja paskyre per pirma vizita)
Mums 20d., paskyre vizita pas chirurga. Klubus patikrinti. Tai paprasysiu, kad ir bamba apziuretu tuo paciu. Minejo, kad iki metu laiko nieko nedaro vaikams, tipo jokiu operaciju.
Mamytes, o man toks klausimelis iškilo, kur paguldote savo vaikucius kai jie nemiega ar miega, kai nevalgo ir kai jus darbuojates virtuvei ar siaip po namucius? Nes man kazkaip lovytei leist gulet jai visa diena nu nesamone, pas mus virtuve ir svetaine viename, tai noriu kad ji butu salia. Noreciau isgirst rekomendaciju ka naudojat ar kur guldot savo leliukus?😊
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai