Elyz parašė:
Labas merginos, suteikit man vilties, kad pykinimas ir blogumas išties antrame trimestre pasibaigia 🥹🥹🥹
Man pasibaigė tikrai pykinimas nuo 15sav😁vėmimo nebuvo,bet pykino labai stipriai ir galva svaigo,dabar jaučiuosi daug geriau😁
Elyz parašė:
Labas merginos, suteikit man vilties, kad pykinimas ir blogumas išties antrame trimestre pasibaigia 🥹🥹🥹
Man pasibaigė tikrai pykinimas nuo 15sav😁vėmimo nebuvo,bet pykino labai stipriai ir galva svaigo,dabar jaučiuosi daug geriau😁
As ... parašė:
Nei perštėjimo nei niežulio nėra,bet pvz. vakar pasirodė balkšvos kaip skystos konsistencijos kremas iškyros vienu metu gausiai po šlapinimosi,po truputi kremo to p…
Del baltu, skystu isskiru tikrai nesukciau sau galvos na ir mano gine ta pati sake😊 o del rusvu, tai pasirodyciau gyd.. gal hematoma turejote?
Elyz parašė:
Bent jau man dingo, bet ankščiau 11sav jau nebetaip pykino, tai manau kiekvienai skirtingai viskas dingsta. Manau reikia tik laiko, ir bandyt tiesiog susitaikyt su tuo, nes tai yra dalis neštumo 🙈
H0pe parašė:
Del baltu, skystu isskiru tikrai nesukciau sau galvos na ir mano gine ta pati sake😊 o del rusvu, tai pasirodyciau gyd.. gal hematoma turejote?
Antradienį pasirodysiu🤔pas mane placenta žemai įsitvirtinus,geriu progesterona.
Elyz parašė:
Labai jus suprantu, pati gryzau is ligonines, visa sia savaite ten praleidau su laselinem ir vaistais nuo pykinimo, nes viska isvemiau ka valgiau...
As ... parašė:
Antradienį pasirodysiu🤔pas mane placenta žemai įsitvirtinus,geriu progesterona.
Sveiki, kokį geriate progesteroną? Iki kada jums sakė ji gerti? Man taip pat žemai placenta, dabar jau sakė pradėti mažinti progesterona ir visai nutraukti 🤔 bet kažkaip baisu ar viskas gerai bus
ewellinutte parašė:
Labai jus suprantu, pati gryzau is ligonines, visa sia savaite ten praleidau su laselinem ir vaistais nuo pykinimo, nes viska isvemiau ka valgiau...
Oi kaip užjaučiu 😢, kad greičiau šitai pasibaigtų ir liktų tik tas gražus laimingas laikas 🤞🏻
samiamy parašė:
Sveiki, kokį geriate progesteroną? Iki kada jums sakė ji gerti? Man taip pat žemai placenta, dabar jau sakė pradėti mažinti progesterona ir visai nutraukti 🤔 bet k…
Sveika,Gepretix 200 kas antra diena,aš tik 3 tabletes išgėriau,nieko nesakė kiek laiko reikės gerti🤔,o kiek jūs laiko gėrėt?
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai