paulinaN parašė:
Bandykit nusiraminti. Jei nustojot kraujuoti ir skaudeti, bandykit dar pasidaryti hcg. Ir po keliu dienu pakartoti.
Tai pirmas nėštumas.. užsienyje yra kalbos barjeras..
paulinaN parašė:
Bandykit nusiraminti. Jei nustojot kraujuoti ir skaudeti, bandykit dar pasidaryti hcg. Ir po keliu dienu pakartoti.
Lincė12345 parašė:
Visada skiriamas vertejas tokiu atveju
sveikos, merginos! išvarė mane iš uždaros Birželinukų grupės, kad "nestalkinčiau" 🤣 tai būtų faina čia labiau pabendraut, kas laukiasi ar tikisi birželinukų. kaip jaučiatės? 🥰
man liko kelios dienos iki planuojančių mm, bet šiandien su tokiu šleikštuliu atsikėliau, kad nežinojau ką į burną dėt 🤣 ir darbe susičiaupus vaikštau ir stengiuos nesilankstyt, nes jau vienąkart atpyliau 😂
nenoriu prisigalvot, kad netektų nusivilt, bet įdomi savijauta. kaip jūs? 😊
Lincė12345 parašė:
Kaip jus? Gal kraujavimas ir skausmai apmazeje? Nesidaret tyrimu hcg ir prg? Sako, kad pakraujuoja, tam progrsterona gerai issitirti, pasiziureti ar jo ner per mazai.
Monika22l parašė:
sveikos, merginos! išvarė mane iš uždaros Birželinukų grupės, kad "nestalkinčiau" 🤣 tai būtų faina čia labiau pabendraut, kas laukiasi ar tikisi birželinukų. kaip j…
Sveikute. Pas mane geguzes pabaiga birzelio pradzia, bet kazkaip galvoju bus birzelinukas 😂 vyras juokiasi, sako, taigi bus anksciau antras. Istikro, sunku dziaugtis, dar ginekologes nepatvirtinta, nesinori kazko ne to isgirsti.
As pamenu kai dar nezinojau kad pastojau, dalyvavau gimines susiejime. Tai iskart paciai buvo keista, valgiau suria silke, tuno salotas, viska kas su zuvimi, o as zuvies buvau labai didele nemegeja. Tai buvo visi nustebe ganetinai 😁 tai buvo pirmas zenklas kad kazkas pasikeite 😁
paulinaN parašė:
Sveikute. Pas mane geguzes pabaiga birzelio pradzia, bet kazkaip galvoju bus birzelinukas 😂 vyras juokiasi, sako, taigi bus anksciau antras. Istikro, sunku dziaugti…
tikekimes viskas gerai bus! 🤞🏻🥰
geras su žuvim! bet pastebėjau, kad daug kam pirmas iš ženklų kažkas su maistu. man pvz labai gazuotų gėrimų norisi, nors visiškai jų negeriu 😁
Argano parašė:
Kaip suprasti ta stalkinima? O manes net neprieme isvis. Taip ir nesupratau kam skirta grupe uzdara i kuria nepriima. As atviroj gal nelabai noriu, ir nuotraukas at…
pagal jas - jeigu dar neturi teigiamo testo arba patvirtinto nėštumo - nėra ko jungtis į uždaras grupes, nes ale ateini "pastalkint" 🙉
paulinaN parašė:
Kaip jus? Gal kraujavimas ir skausmai apmazeje? Nesidaret tyrimu hcg ir prg? Sako, kad pakraujuoja, tam progrsterona gerai issitirti, pasiziureti ar jo ner per maza…
Skausmo nebėra bet kraujuoju...
Lincė12345 parašė:
Skausmo nebėra bet kraujuoju...
kurioje šalyje Jūs esate?
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai