gintit parašė:
Patiems reik issiverst.
Atejo ne verstas, o su apostile. T.y. legalizuotas uk dokumentas, nes be apostiles…
O tai kai gausim apostile reiks viska isversti ir poto vestis i ambasada? Taip supratau?
gintit parašė:
Patiems reik issiverst.
Atejo ne verstas, o su apostile. T.y. legalizuotas uk dokumentas, nes be apostiles…
O tai kai gausim apostile reiks viska isversti ir poto vestis i ambasada? Taip supratau?
Evuttė parašė:
Beto mes pasa darysim UK tai mes issiuntem neversta gimimo liudijima, tai cia gerai ar ne?
dar karta aiskinu, skaitykit atidziai, jei darysit pasa ambasadoj, jums pirma reikia issiusti gimimo liudijima kur abu tevai legalizuoti(uzdeti apsotile), po to ta gimimo liudijima reikes isversti(vertejus rasit per ambasados puslapy), zinoma dar reikia uzsiimti vieta internetu del paso ambasadoj. Kai vaziuosit i ambasadam, vesites isversta vaiko gimimo liudijima, savo ir vaiko tevo pasus, vaiko foto(jei vaikas iki 1 m., vestis jo kartu nebutina), atgalini adresuota voka(jei norit, kad pasa atsiustu i namus), ten pildysit forma, aisku dar reikia pinigu.
Ainuse parašė:
Mamytes, kur galeciau uk toki rast , internete pilna, bet deliveris ilgai, o man iki liepos 2 reikia gauti..![]()
Ebay yra
Rūtelėlė parašė:
Ebay yra![]()
Zinau, bet kad ateina uz men kazkur visi variantai, man per velu, as iki Lietuvos atostogu noreciau gauti.. sakau, gal katroj parduotuvej maciusios esat
Ainuse parašė:
Mamytes, kur galeciau uk toki rast , internete pilna, bet deliveris ilgai, o man iki liepos 2 reikia gauti..![]()
konkreciai sio modelio nzn, bet travel cot yra visokiu argose, verta pasiziuret ten gal kas tiks.
Rūtelėlė parašė:
Ebay yra![]()
O kaip ebay jie vadinasi?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai