karina999 parašė:
Sveikos mamytės 😌😌gimdžiau Antakalnio gimdymo namuose prieš 2 metus. Dabar skaitinėju apie gimdymus ir leliukus ir labai daug kur rašo, kad iškart gimus vaikučiui, …
Pries 2.5 metu dejo
matyt nuo situacijos priklauso...
Antakalnio g. 57, Vilniuskarina999 parašė:
Sveikos mamytės 😌😌gimdžiau Antakalnio gimdymo namuose prieš 2 metus. Dabar skaitinėju apie gimdymus ir leliukus ir labai daug kur rašo, kad iškart gimus vaikučiui, …
Pries 2.5 metu dejo
matyt nuo situacijos priklauso...
s3ndris parašė:
Tai jau visai susimaisiau, kuris skyrius geresnis? 1 ar 2?😂
Nu kam vel klaust to paties... ? Perskaitykit tema ir matysit
s3ndris parašė:
aš tu tarpu atsakysiu, juk nesunku ir negaila, 2 dauguma čia paminėjo geresnius
Pati gimdziau cia 1 skyriuje. Lenkiu galva pries visa personala 🙂 jei kada tektu gimdyti tai tik cia eiciau 🙂 visa nestuma vaiksciojau cia echoskopus darytis, labai malonios visos buvo gydytojos ir atsakydavo i man rupimus klausimus. Atejus jau lemtingai dienai (pernesiojau savaite maziuka) atvykus gimdyti labai maloniai pasitiko mane visi nors baimes buvo pilnos akys. Nuramino, paaiskino ka darys, kaip vandenys nuleis ir pan... visa ta laika kai gulejau gimdykloje sesute vis ramino o jei kas budavo blogai is karto ateidavo 🙂 paprasiau ir epiduro, suleido irgi gerai 🙂 na vaikiuka is karto izdejo man ant pilvo net nenukirpta virkstele buvo ir nenuplautas buvo! Na aisku gimdymo pabaiga baigesi komplikuotai daug nukraujavau ir perpiltas kraujas buvo, bet visas personalas buvo superinis atliko savo darba 100 procentu!!!! Dziaugiuosi kad galiu matyt savo vaikiuka ir esam abu sveiki tik ju deka 🤗 prieziura po operacijos buvo superine net kartais tas demesys jau mane erzindavo 😂 bet tiek palaikymo buvo is visu pusiu, patarimu ir pan!!!! Aciu Antakalnio gimdymo namams!!! P.s. Jokiu pinigu nebuvo duota 🙂
etuviav parašė:
Pati gimdziau cia 1 skyriuje. Lenkiu galva pries visa personala 🙂 jei kada tektu gimdyti tai tik cia eiciau 🙂 visa nestuma vaiksciojau cia echoskopus darytis, labai…
Dziaugiuosi del jusu! O sakykite prasau kodel prasidejo kraujavimas? Ar jie turejo kraujo ar turejote pasirupinti donoru?
s3ndris parašė:
Dziaugiuosi del jusu! O sakykite prasau kodel prasidejo kraujavimas? Ar jie turejo kraujo ar turejote
Buvau kirpta viena karta, tai pradejo tvarkyti bet niekaip negalejo sustabdyti kraujo. Pasirodo placentos likuciai like buvo. O krauja atveze is karto is kraujo donoro 🙂
etuviav parašė:
Pati gimdziau cia 1 skyriuje. Lenkiu galva pries visa personala 🙂 jei kada tektu gimdyti tai tik cia eiciau 🙂 visa nestuma vaiksciojau cia echoskopus darytis, labai…
Sveikinimai susilaukus vaikučio
Ir sveikatos jums
žinau ką tai reiškia netekti kraujo. Man dar ne tą pačią d perpylimą padarė, nes niekas negalvojo, kad tiek hemoglobinas nukrito, nes iškart tyrimai neparodo, kad hemoglobinas žemas. Tai man iki perpylimo tokie skausmai galvos buvo, kad nepalyginsi su tais skausmais, kurie būna kai kirpo ir siuvo. Negalėjau net atsistoti, kai pas vaiką vuzitacija ateidavo.
s3ndris parašė:
Dziaugiuosi del jusu! O sakykite prasau kodel prasidejo kraujavimas? Ar jie turejo kraujo ar turejote pasirupinti donoru?
Kraujo niekas ligoninėje nelaiko ir šiais laikais tiesiai iš donoro kraujo jau niekas nepila. Kraują atveža iš kraujo banko. Atvežimas ilgai netrūksta, bet bent jau man, tai porą val užtruko, kol mano kraują paėmė ir ištyrė tam, kad nustatyti kuriuos maišelius iš banko man geriausiai atvežti
s3ndris parašė:
As gimdziau 1 skyriuje, nors norejau i antra. Pas Gydytoja Grybauskaite ir akusere Jurgita, tai likau patenkinta
nors man sake, ko as cia atvaziavau, kai tokia grazi diena, tai atsakiau, kad galiu vaziuot namo ir uz 2 val atvaziuosiu. Kadangi vandenys nebuvo nubege, bet lasejo
Idomiu niuansu buvo, bet as nesureiksminau😁😁😁 Bet didelis Ačiū už mano priežiūra gimdymo metu. Manau nuo personalo priklauso, kas papuola
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai