brigela parašė:
Kai kurie komentarai mamų tai kraupu darosi.![]()
O kas kraupaus? Kai pasakai tiesiai sviesiai tada supranta, nes kai kalbi aplamai visos priima sau
brigela parašė:
Kai kurie komentarai mamų tai kraupu darosi.![]()
O kas kraupaus? Kai pasakai tiesiai sviesiai tada supranta, nes kai kalbi aplamai visos priima sau
TejosMamukas parašė:
As ne pikta mama. Daktarei skambink o ne i foruma rasyk. Dieve brangus. Vaikui ivarysit ka nors. I mane dar pikta vadina:-))) ar as is viso apie jus kalbu? Ar as sa…
Gydytojams skambinta ir klausta, ne tokios kvailos mamos kaip kam nors atrodo, o jei paprasau patarimo, tai tikrai nenoriu kad pultu, jei jums nepatinka tai ka kitos mamos paraso, jus tiesiog apeikit ta komentara ir nesusigadinsit pati nuotaikos ir negadinsit kitiems, zinok kad tik jum ko nenutiktu ir jei paklaustumet neuzsipultu jusu
bukim mandagesnes viena kitos atzvilgiu
Auska parašė:
Gal jau baikit vieną kartą - purptelit kaip varnos ant tvoros, nieko neskaitę, nieko nežinodamos ir karksit. Visokių yra situacijų ir istorijų, na nustokit komentuo…
Kokie įžeidūs, galima ir reikia! 12 puslapių apie mišinius, skundus, kad neprakakoja, bezda dėl to ar ano mišinio, nuo vieno alergijos ir pan. - gamta motulė viską gerai sustygavus, būtų daugiau noro visos mp maitintų!
marie claire parašė:
Kokie įžeidūs, galima ir reikia! 12 puslapių apie mišinius, skundus, kad neprakakoja, bezda dėl to ar ano mišinio, nuo vieno alergijos ir pan. - gamta motulė viską …
Nemaciau niekur parasyta, kad sitas forumas yra tik zindanciu mamu. Ar gal yra kur ir nepastebejau? Maniau galima bendrauti visom temom, pasitarti, kitu patirciu isklausyti. Maitinu pm, nesiteisinsiu kodel, nes bijau, kad bus 13 psl jau, kuris trukdys. Ne karta esu rasiusiu, kad sveikinu ir dziaugiuosi uz tas mamas, kurios pacios maitina. Bet nuolat uzkliuna, atrodo kazkodel asmeniskai liecia, kad maitina pm.
Siūlau pasinaudoti savo patarimu! Manau kai pm maitinančios pliurpia, taip ir mp maitinančios gali išsakyti savo požiūrius, nuomones ir patirtis. O jei kompleksuojat ar sąžinė graužia, tikrai ne mano bėda!Marta888 parašė:
Negaliu skaityti tokias mamytes. Super maitink mp ir savo nuomones cia nekysk. Noro manau visom yra ,bet visom yra kitokios problemos jei nemaitina. Jei nepatinka n…
mango628 parašė:
Zinot, daugiau nematau reikalo jums kazka aiskinti. Nes kaip zirniais i siena.
Tai o kas kitas norejo kraujo tyrimo jeigu ne as?? As klausiau seseles kodel i…
O skiepų sudedamosiom dalim ar kūdikis nealergiškas tyrimą padarė? Kraujas dar ne rodiklis.
Prisilietus_isnykstanti parašė:
As irgi sakau, ka man sake gydytojai.
Beje, visoms labai garsiai lojusioms ant manes vakar - vitamino d tyrimas imamas t…
Čia jau nuo laboratorijos priklauso, vieni iš venos ima, kiti iš piršto.
fenix parašė:
Dar nesibaigė?
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto