2021.07.20 10:16 (prieš 4 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Aš kalbu faktais,jai kam tas nepatinka tai ne mano probelma o to žmogaus . Ir taip jei tenka diskutuot su žmogumi kuris yra kvailas aš ir pasakysiu ,nepatinka tai i…
Faktai dar ne viskas. Aš tokia kategoriška buvau jaunystėj, kai geros galvos turėjimas atrodė savaiminė geriausia savybė 😆. Bet tenka išmokti, kad žmonės bent kiek klausytų (nesvarbu ar faktų ar nesąmonių, tiesiog išvis kad kažką atkreiptų dėmesį į turinį) - reikia tam tikro humoro jausmo, kuklumo ir buvimo viename lygyje, saviironijos ir adekvatumo. Mes visi esam tos pačios rūšies žmonės vistiktai, suaugę, ir nebepriimam patronizavimo - ypač iš nepažįstamų. Nesvarbu, kokią tiesą tu rašai, tave blokuos ir atmes, kol rašai kaip arogantiškas visažinis robotas. Gali būt visi teiginiai ten teisingi, bet kas iš to, jei skaitytojui šlykštoka? Internete sunkiau gaut feedbacko ir padaryt išvadas, bet leisk pastebėti - tu jo gauni į valias ir niekad nepasimokai ;) Tavo amžiuje šitas įprotis kažin jau ar pagydomas - nežinau, bet nesu mačius tokių atsivertimo atvejų. Čia tas atvejis gali būt, kur į senatvę išvis tik blogėja, ir nebeįmanoma susišnekėt..