Šilo_uoga parašė:
Jo, pagrindinė profesija diskutuot forumuose, o laisvu laiku buria![]()
Tu ir vėl apie save ? Aš čia kuri laiką nebuvau o tu kiap sėdi taio ir sėdi nuo ryto iki vakaro.
Šilo_uoga parašė:
Jo, pagrindinė profesija diskutuot forumuose, o laisvu laiku buria![]()
Tu ir vėl apie save ? Aš čia kuri laiką nebuvau o tu kiap sėdi taio ir sėdi nuo ryto iki vakaro.
fleur68 parašė:
Turėtų būt visai įdomu taip gyventi, nes jau keli metai nepailsta🙈
Kaip ir tu ištysai čia ,galiu nebutu kuri laiką bet tu vistek visuose temose . Tai gal pažiūrėk į veidrodį Ok?
Domikamo parašė:
Šaunuoliai Prancūzai! 🙏 Pas mus labai jau mažai informacijos kas vyksta pasaulyje ir dar sako patikima žiniasklaida.
Ir kokia nauda duos tokia info Lietuvos spaudoje ar per TV žinias ? Užtenka ir savu idijotu kurie marširuoja prieš skiepus ir dar patys nžn prieš ką 😂
Vabaliukas09 parašė:
Kaip ir tu ištysai čia ,galiu nebutu kuri laiką bet tu vistek visuose temose . Tai gal pažiūrėk į veidrodį Ok?
Kuriose visose?
Vabaliukas09 parašė:
* ištisai, vis tiek, visose temose. "Nebutu" laikau lapsus calami.
charlee23 parašė:
Tikrai pnasu jauna busima be skaudziu pasekmiu.. ne duok dieve nelinkiu nieko, bet ta tokia nuomone galetumet ir pasilaikyt sau.. nes jau daros skaudu skaityt..
Kas yra jauna, kas sena, reliatyvu. Bet kai kurios draugės jau paauglius vaikus augina (34 m. man). Visko visiems nutikti gali. Aš čia jokia išimtis. Tai nelabai suprantu, ką tai pabrėždama norėjote pasakyti. Pagąsdinti?
Vabaliukas09 parašė:
Mano ir visu kurie moka valstybei mokesčius ir ne tu tikrai nesumoki valstybei tiek mokesčių kad galetum gydytis 5 kartus 😂
Narkomanai išvis jokių mokesčių nemoka, bet valstybė jiem kompensuoja brangiausius vaistus, švirkštų ir visa kita 🤷♀️
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai