Dievas parašė:
Pas mane giedranei vieno debesiuko
23+
Pas mus irgi silta, bet toks lietutis palijo bet nesulijo. Zada gerus orus ant savaitgalio tai siausim pas mano mama jauciu
Dievas parašė:
Pas mane giedranei vieno debesiuko
23+
Pas mus irgi silta, bet toks lietutis palijo bet nesulijo. Zada gerus orus ant savaitgalio tai siausim pas mano mama jauciu
kabinetuke parašė:
Pas mus apsiniaukē, bet nelijo. O aš stresuoju, mano vaikas dar tik 9 mėn, bet jau viską laužo: fikusą nuvertė, sunio maistą ir vandenį ištaškė, aliejų iš stal…
mano 8 men, jei gautu laisve eit kur nori ir imt ka nori butu tas pats, o gal ir daugiau. As tiesiog neleidziu niekur po namus laisvai vaiksciot. Pora dienu tik kaip leidziam pas mus kambary vaikstinet be maniezo. Jei man reik ji matyt - jis vaikstynej ir tik kolidoriui, kur ner nieko , ka pridirbtu ir dar i kambary ileidziu, bet pries tai padarau taip kad nieko negaletu pasiekt. ar sofos ir stalo sudedu jo zaislus ir sausainiu, kad vaikstinedamas pasiimtu ka nori. Jei as virtuvej tvarkaus ar gaminu , jis sedi maitinimo kedej su manim ir vargsta. Gauna skanestu, zaidimu ir filmukus ijungiu kokius per laptopa. Kol kas per visa laika yra isverte puodeli su arbata ir tai tik del to, kad mergaite tokia, nezinojo, kad puodelius reik del taip kad vaikai mazi nepasiektu
Juditel3 parašė:
mano 8 men, jei gautu laisve eit kur nori ir imt ka nori butu tas pats, o gal ir daugiau. As tiesiog neleidziu niekur po namus laisvai vaiksciot. Pora dienu tik kai…
Gerai kad taip sėdi kėdutėj ir manieže, aš įdedu, tai siaubas, įsikirtęs tiek pūrto ir rėkia, tai padedu į vaikštynę, įsibėgėja iir lekia, aišku pataikotį kojas pro šoną lėkdamas, kaip ten nusibosta dedu ant grindų ir priberiu žaislų maišą, tai kol neperdeda visų per burną, tai dar spėju ką nors pasidaryt, o kaip jau viskas nusibosta, tada jau mane terorizuoja, vaikščiodamas pasirėmęs, o kampų stačių daug, spintelių virtuvėje, šuo dar prabėga :shock:, pas mane daud stiklų name iki žemės, visi pačiupinėti. Jau nevalau, neapsimoka.
Dievas Gryzo !
kabinetuke parašė:
Gerai kad taip sėdi kėdutėj ir manieže, aš įdedu, tai siaubas, įsikirtęs tiek pūrto ir rėkia, tai padedu į vaikštynę, įsibėgėja iir lekia, aišku pataikotį kojas…
Taviskis didelis jau blyn... Mano seses vaikas irgi pas suniuka pamiega abu is to pacio bliudo pagriauzia Akmenuku... :D.
Ciupineja liecia viska.... 1.3 laiko mazoji.. isdykusi kaip nezinia kas vaiksto 9 men jau kaip priklauso.... Tai neduok dieve kol jie sedi dar imanoma su jais
kabinetuke parašė:
Gerai kad taip sėdi kėdutėj ir manieže, aš įdedu, tai siaubas, įsikirtęs tiek pūrto ir rėkia, tai padedu į vaikštynę, įsibėgėja iir lekia, aišku pataikotį kojas…
oj uzjauciu... gam mano kleckas po menesio irgi velnias bus.... reik neprisisneket, kol sutramdau dar
as tik dziaugiuos kad jis domisi visokiom smulkmenom. kad ir pvz karoliukais ant mociutes megztuko arba kaip tari zodzius, raides. kisa pirsta i burna paziuret kaip tas liezuvis ten vartosi kai sneki ir pats ziojasi - atseit ir tu issiziok
cirkininkas. sakau nupirksiu metalafona, gales koncertuot
senelis sake bugna nupirks
o mociute jauciu is proto iseis
Dievas parašė:
Dievas Gryzo !![]()
gerai pasnaudei?
Dievas parašė:
Dievas Gryzo !![]()
Ciklopo akis vėl seka
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/forumas-pasipykim-10