Sveikos merginos, pasidalinsiu ir aš savo istorija, nors dar neaisku kaip bus toliau. Pirma karta pas gydytoja patekau kai leliukui buvo 9+5 ir pasake kad viskas idealu. Bet po keliu savaiciu vairuodama pajutau kad skauda pilva kaip per mm. Islipau is masinos ir kaip pasipyle kraujas.... atrode lyg vandenys butu nubege, silta srove per abi klesnes nubego ir vis nesiliove. Visur kraujas siek tiek lyg sviesesnis, lyg su vandeniu maisytas. Namie atsiguliau, vyras ranksluosti po manim patiese bet bistiek ir pro paketa ir pro ranksluosti lova iskruvinau. Jau maniau tikrai kad persileidau. Nuveze mane i 2 ligonine, vezant gulejau ant galines sedynes, tai pradejo rimt kraujavimas. Bet skausmas pilvo labai stiprus ir nuolatinis. Ligoninej isivaizduokit mano nuostaba kai pasake kad leliukas sveikutelis, bet per nakti viskas paaiskes kaip bus. Gavau 2 lasines ir tableciu bet nepamenu pavadinimo. Per nakti visai nustojo kraujuot ir net nebetepliojo. Gulejau dar 4 dienas pas juos. Kol guliu viskas liuks, kai vaikstau pilva maudzia. Kas vyksta taip ir nemate jie, bet istikro nelabai ir ieskojo. Sake tiesiog kartais taip buna. Namo grizus irgi gulejau,geriu magni,vit c, foli. Vakar buvo 12 savaiciu echoskopas klinikose pas gyd malakauskiene kuri yra ir genetike, nes mano vyrui 47. Ir labai ji lengvai pamate hematoma 4.8x1.2. Apacioj, dengia gimdos kakleli. Kaklelis arba trumpas arba sutrumpejes 2.8, bet kadangi 2 ligoninej jo nepamatavo tai ji ir negali pasakyt ar jis trumpeja. Liepe gulineti, nieko nekelti ir pan. Sake jei iki 14-15 savaiciu isgulesiu, leliukas bus didelis ir turetu suspausti ta hematoma tai nusiteikus as pozityviai, saziningai ilsiuosi, vyras suneli pereme, kad tik as guleciau. Labai padėjo šitas forumas nes truputį aiškiau kas čia vyksta. Beja gyd malakauskiene labai graziai parode kur ta hematoma ir dabar istraukus nuotraukele is to pirmo vizito 9 savaiciu matau, kad ji jau buvo. Matyt gydytoja mano neatpazino :/