Marija Mo parašė:
Ten 2 jauni, Tarachovskij ir Litkin
Litkin - tikrai nuoširdus ir malonus gydytojas
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaMarija Mo parašė:
Ten 2 jauni, Tarachovskij ir Litkin
Litkin - tikrai nuoširdus ir malonus gydytojas
sandramandra parašė:
Litkin - tikrai nuoširdus ir malonus gydytojas![]()
as ir galiu tik gerus zodziu apie si gydytoja pasakyti
abu vaikucius pas ji gimdziau, tai tik geriausi atsiliepimai
dar echo jis dare, kai patologiniam gulejau, tai viska issamei ir aiskiai papasakojo
Shinshila84 parašė:
as ir galiu tik gerus zodziu apie si gydytoja pasakytiabu vaikucius pas ji gimdziau, tai tik geriausi atsiliepimai
dar echo jis dare, kai patologiniam guleja…
Jo,ir man taip pat,kai gulėjau patologiniam tai i visus klausimus taip aiškiai atsakinėjo,taip gerai išaiškina viską,kad einant gimdyt man nebeliko JOOOKIŲ ?????
Vat dažniausiai to ir trūksta mums,nėštukėms iš mus prižiūrinčių ginekologių.,kad kuo aiškiau ir plačiau išaiškintų,nuramintų,tiesiog žmoniškai PABENDRAUTŲ .O būna taip,kad kai kurioms pasiroodo juokingi tie mūsų klausimai ar net kvaili..man trečias nėštumas,bet tų klausimų vis atsiranda ir atsiranda
Bartalamėja parašė:
O aš turiu klausimą.Gal kuri tikrinotės po savaitės po gimdymo. Duoda siuntimą, bet prieit prie gydytojų neįmaoma, tai kaip pasitikrinti ar gerai gyji??????? Visur …
Aha kažkokia nesamone.. eit privačiai.. kas belieka
Bartalamėja parašė:
O kaip tada po mėn. mažylio patikra, ir taip registruotis reik?
Tai po menesio einat pas savo daktare. O po savaites jei nenorit pas savo gine, tai reikejo sakyt akuserei ir butu davus taloneli. Keista kodel jums sito nepasake, mane israsant akusere uzklause ar reiks talonelio pas ginekologus.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai