Sveikos,
Gal kas turote patirties/žinių susijusių su Kretingos darželiais? Kuriuose dirba geros auklėtojos, o kurių tikrai geriau nesirinkti?
Simoniukas parašė:
Sveikos,
Sveika, mums labai geros aukletojos Simono daukanto progimnazijoj, buvuai voveraite😊
TaPati13 parašė:
.
Gali būti kad augins pasėlį.Bamdis stipresnius antibus.Bet ten neblogi daktarai,tik reikes laiko,nes galima ušsitesusi infekcija.Na Kretingoje nenustebinote kad taip buvo,visada reikia vaziuoti į Klp,juk.20 min ir ten
Kretinga gerai žaizdai susiūti,tyrimus paprastus ir eksta atvejams tik.
muesa parašė:
Gali būti kad augins pasėlį.Bamdis stipresnius antibus.Bet ten neblogi daktarai,tik reikes laiko,nes galima ušsitesusi infekcija.Na Kretingoje nenustebinote kad tai…
Ne į tą grupe norėjau papostinti tai istryniau,bet ačiū už atsakymą.
Viktorija777 parašė:
Sveikos![]()
Pavasarį kraustomės į Kretingą, dukrytei 4 m. Kaip manot, ar yra tikimybė, kad rud…
Kiek žinau į du darželius
Viktorija777 parašė:
Sveikos![]()
Pavasarį kraustomės į Kretingą, dukrytei 4 m. Kaip manot, ar yra tikimybė, kad rud…
labas, kaip tik neperseniausiai buvau svietimo skyriuj tai jo yra galimybe i du registruot kaip kad jau atsake jums ir kai prioritetus imsit tai sake atsirado nauja pagal deklaruota gyvenama vieta
gal pravers
giedre0811 parašė:
labas, kaip tik neperseniausiai buvau svietimo skyriuj tai jo yra galimybe i du registruot kaip kad jau atsake jums ir kai prioritetus imsit tai sake atsirado nauja…
Ačiū
Ta prasme, kai persikrausto šeima į naują vietą?
Viktorija777 parašė:
Ačiū![]()
Ta prasme, kai persikrausto šeima į naują vietą?![]()
nezinau kaip su persikraustymu bet tikriausiai jei iskart deklaruosit gyvenama vieta
pvz man tikrai nesamone butu vest vaika i kita miesto gala jei darzelis man po langais
tai cia kaip suprantu kaip prioritetas
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai