Andrėjauskė parašė:
Parodau kriksto teveliu dovana![]()
Angeliukai lb jau juokingiyra kaip yra, tikejausi kad atrodys graziau bet ne, …
kiek kainuoja?
Andrėjauskė parašė:
Parodau kriksto teveliu dovana![]()
Angeliukai lb jau juokingiyra kaip yra, tikejausi kad atrodys graziau bet ne, …
kiek kainuoja?
shtiefa parašė:
Labai puiku kad prakalbot apie maista,nes man reikia mazytes pagalbospas mus saslykai bus antra diena,kadangi svesim savo sodyboj tai pirmai dienai uzsakiau k…
ir grazu ir skanu i vysnini pomidoriuka,padaziuko ir ikru ideti,atrodo kaip gelyte
gin222 parašė:
Pagaliau ir as turiu savo mergytem suknytes![]()
nuostabios suknutes ;)
As jau buvau rasiusi esu busima kriksto mama, labai daug ruosiuosi pati, maisukus cukrui kruopom ir t.t. jau issiuvinejau, uz rubelius taip pat mes mokam, tik tevai isrinks, toliau as ketinu pati daryti sirsiu medu ir dovaneles atmintines sveciams, torta taip pat mes dovanosim, kaip ir priklauso pagal senas tradicas tai va del pastarojo ir kreipiuosi, isnarsiau visa interneta nu nieko grazaus elegantisko bet tuo paciu paprasto nelabai randu, gal kas turi kokiu nedideliu torciuku nuotraukyciu
man kolkas sis uzstriges 
Jei nieko daugiau nerasiu toki ir uzsakysiu
o as kazkodel nenorejau jokiu meskuciu, batuku, ar gulinciu leliuku, angeliuku
tad kazkada dar pradzioje besvajojant apie krikstynas buvau si uzmaciusi ir labai uzstrigo
uzsakiau, tikiuopsi taip pat puikiai atrodys kaip sis

Tik vietoi melynos bus auksine spalva, nes krikstynos bus su auksine ir balta spalva
Andrėjauskė parašė:
o as kazkodel nenorejau jokiu meskuciu, batuku, ar gulinciu leliuku, angeliukutad kazkada dar pradzioje besvajojant apie krikstynas buvau si uzmaciusi ir labai …
Labai gražus tortukas. Man tai šiek tiek keista, kad nelabai Lietuviai supranta, kai ant torto būna kryželis. Pas mus ant torto buvo kyželis, ir sulaukiau komentarų, kad kaip numirusiam vaikeliui. Bet juk mūsų tikėjimas neatsiejamas nuo kryžiaus.
čia toks mano pastebėjimas
va toks buvo mūsų tortukas buvo 
flicka parašė:
As jau buvau rasiusi esu busima kriksto mama, labai daug ruosiuosi pati, maisukus cukrui kruopom ir t.t. jau issiuvinejau, uz rubelius taip pat mes mokam, tik tevai…
Labai grazus ir issirinktas variantas
o ms uzsakinesim 2 tortukus. kadangi man ta glazura ne prie sirdies musu bus toks tik juostele ne zalia o melyna:

o dar turiu toki variantu antram:

14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai