neila444 parašė:
juda tikrai pakankamaio vat kai i poliklynika einu taj jetus taip duodasi atrodo perples per pus, nemegsta daktaru
ir taip visad
![]()
neila444 parašė:
juda tikrai pakankamaio vat kai i poliklynika einu taj jetus taip duodasi atrodo perples per pus, nemegsta daktaru
ir taip visad
![]()
Upsiuke parašė:
mano auksas jau 3 su puse val miega..pasidariau valgyti jau ir zadu zadinti... Tai nori pasakyti, kad nezadinti dar?![]()
As nezadinciau.
Na nebent jau matytusi, kad budinasi po biski. Kai leliukas isalksta, pats prabunda ir parodo balseli.
Aurelij@ parašė:
dabar mums trūksta papildyt savo garderobą senu chalatų, prisisukt bigudukų ir vaikščiot po namus niurzgant![]()
![]()
nea..as noriu but grazi seimininke
Aurelij@ parašė:
dabar mums trūksta papildyt savo garderobą senu chalatų, prisisukt bigudukų ir vaikščiot po namus niurzgant![]()
![]()
dianukste parašė:
nea..as noriu but grazi seimininke![]()
![]()
![]()
![]()
jo, būsim kaip Gabrielė iš Nusivylusių..
neila444 parašė:
kad jau moteriskos prakalbot apie namu seimininkes taj as atsijungsiu, nes tuoj prasides mano namu seimininkeso paskui eis po jo mano kriminalistai visokie
taj gero vakariuko jums mielosios, saldziu sapnu
![]()
![]()
Saldžių ir jums su pilvinuku
Ramce parašė:
As nezadinciau.Na nebent jau matytusi, kad budinasi po biski. Kai leliukas isalksta, pats prabunda ir parodo balseli.
![]()
Kad va beda, mes ji diena ismaudem, tai ir miega dabar visa diena kaip angeliukas
nakti jauciu turesim reikalu
o Vakare maudyti nevisada iseina, nes vyras dirba iki velumos...
Upsiuke parašė:
Esme tame, kad tu nezinai, kodel mantaip nutiko...Ir kalbi...Izeidineji, kad geriau bandele suvalgysiu, o ne vaika pasupsiu. Tiesiog taip negrazu.. O man skaudu... Manai lengva su svoriu kovoti...tu man nieko naujo nepasakei, kad reikia suliekneti.. Bet problemos su nugara ne del svorio prasidejo... Zodziu...
Man jau juokinga, Upse, kaip kokia, atsiprasant, mazvaike: "man nutiko tas, man nutiko anas, vyras uzgere, pinigu nera, vaikas nepraperdzia, nugara skauda, pjuvis negyja, vyro sesuo siokia ir tokia..., visi manes gailekit". Pasiklausius taves galima manyt, kad viena turi problemu su nugara ir kitais galais. o is cia bendraujanciu visos turi vienokiu ar kitokiu problemu, bet apie tai nekalba nuolat, o ir kam skalbt savo skalbinius apie kiekviena pirstelejima. Dabar supyk ant manes, nes man atsibodo skaityt tavo paranojisku verkslenimu.
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai