neila444 parašė:
iki, skanaus kugelio![]()
![]()
neila444 parašė:
iki, skanaus kugelio![]()
![]()
ahoj
as po gines,fui kokiu slyksciu oru teko keliaut
iki poliklinikos
tai va,viskas su manim gerai,labai dziaugesi gine,kad hemoglobinas geras-sake,kad retai pasitaiko kad jis isliktu visa nestuma nepakites...as i ta retu tarpeli patenku
tik va gimda per aukstai,jau sake turetu leistis,tai itaria arba didelis vaikas,arba per daug vandenu
tai bandysiu siandien uzsiregistruot ekoskopui
gal pagaliau pasakys,kas mane tiek spardo
dar va dave lapeli,juesiukams skaiciuot,bet as visai nenoriu ju skaiciuot,bet teks
nu va kiek issipleciau,eisiu padarysiu pietus ir zadinsiu yra,gi jis turi talona pas dantiste
itariu,kad visai jis ten nenori eit,tai reiks palydet...paskui uzsuksim i vaistine reik nusipirkt zuvu tauku,gine liepe
dianukste parašė:
ahojas po gines,fui kokiu slyksciu oru teko keliaut
iki poliklinikos
![]()
tai va,viskas su manim gerai,labai dziaugesi gine,kad hemoglobinas geras-sake,kad retai pasitaiko kad jis isliktu visa nestuma nepakites...as i ta retu tarpeli patenku
![]()
tik va gimda per aukstai,jau sake turetu leistis,tai itaria arba didelis vaikas,arba per daug vandenu
![]()
dar va dave lapeli,juesiukams skaiciuot,bet as visai nenoriu ju skaiciuot,bet teks
nu va kiek issipleciau,eisiu padarysiu pietus ir zadinsiu yra,gi jis turi talona pas dantiste
![]()
![]()
itariu,kad visai jis ten nenori eit,tai reiks palydet...paskui uzsuksim i vaistine reik nusipirkt zuvu tauku,gine liepe
![]()
labukas
o kodel nenori judesiu zymet? kaip idomu!
man tai jokiu rimtu pozymiu vis dar nera... ryt jau keliausiu i patologini..
taip nenoriu, vis kalbinu leliuka, kad pats islystu, kad gult nereiktu...
anakondaa parašė:
labukas![]()
o kodel nenori judesiu zymet? kaip idomu!
![]()
man tai jokiu rimtu pozymiu vis dar nera... ryt jau keliausiu i patologini..taip nenoriu, vis kalbinu leliuka, kad pats islystu, kad gult nereiktu...
![]()
nenugulesiu as pusvalandzio ant to sono,o dar atsipalaiduot reik
ai kaip nors
jooo,as ir nenoreciau gultis i ligonine,jau geriau su skausmais ten vaziuot
bet ot ir uzsispyreli uzsiauginai pilve
dianukste parašė:
nenugulesiu as pusvalandzio ant to sono,o dar atsipalaiduot reikai kaip nors
jooo,as ir nenoreciau gultis i ligonine,jau geriau su skausmais ten vaziuot
bet ot ir uzsispyreli uzsiauginai pilve
![]()
kodel nenugulesi? sunku puskuot? as tai ne tik ant sono guledavau, truputi ir ant nugaros atsiguldavau, nu ne visai ant nugaros, bet taip pusiau
tai as vis kalbinu, sakau, pasiutes vaikas, naktibalda, nu visas i mama
dianukste parašė:
ahojas po gines,fui kokiu slyksciu oru teko keliaut
iki poliklinikos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveika
Mano hemoglobinas paskutiniam trimestre net pakilo
Aš tai spėju, kad tave sūnus spardo
O man tai neliepė judesių skaičiuot, tik klausė ar gerai juda, sakiau, kad judrus ir viskas
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai