svajune01 parašė:
Sveikos, vakar taip pat sužinojau labai liūdną žinią, kad nėštumas nesivysto.... laukiu persileidimo....
As po pagalbinio sake viena naturalu cikla sulaukti ir kitam galesim staartuoti
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįsvajune01 parašė:
Sveikos, vakar taip pat sužinojau labai liūdną žinią, kad nėštumas nesivysto.... laukiu persileidimo....
As po pagalbinio sake viena naturalu cikla sulaukti ir kitam galesim staartuoti
Saulespinduliai parašė:
O aš kažkaip jau prisibijau po antros nesėkmės iškart bandyti. Atrodo norisi pagrindinius tyrimus pasidaryti ir būti ramiai, kai bandysim kitą kartą😕
Tikrai 🙄 mes irgi po antro jau bijom... 🙄 Bet jau visus beveik tyrimus pasidarem. Tik pas genetiką eilė ilga. 🤷🏼♀️ Ginė sako nu tai bandykit jau dabar... O mes kažkaip dar tokie nedrąsūs. 🙄
Moska parašė:
Tikrai 🙄 mes irgi po antro jau bijom... 🙄 Bet jau visus beveik tyrimus pasidarem. Tik pas genetiką eilė ilga. 🤷🏼♀️ Ginė sako nu tai bandykit jau dabar... O mes kaž…
Mums tai dar tik kitą savaitę išrašys siuntimą pas genetikus, tai jau įsivaizduoju kol pavyks užsiregistruoti pas juos.. 🤦🏼♀️ Kito nėštumo metu ginė tieisog pasakė vartoti pgr ir aspiriną 150mg. O šiaip sakė užsirašyti pas genetikus ir hematologus.
Saulespinduliai parašė:
Mums tai dar tik kitą savaitę išrašys siuntimą pas genetikus, tai jau įsivaizduoju kol pavyks užsiregistruoti pas juos.. 🤦🏼♀️ Kito nėštumo metu ginė tieisog pasakė…
Nu vat man sake irgi aspiriną naudoti. Bet daugiau nieko 🤷🏼♀️ man kraują ištyre del krešumo tai viskas ok, ir pas hematologus jau neteikia 🤷🏼♀️ bet vistiek pas mane visa laika per dadidejes hemoglobinas, ale per mažai skysčių geriu 🤷🏼♀️
Moska parašė:
Nu vat man sake irgi aspiriną naudoti. Bet daugiau nieko 🤷🏼♀️ man kraują ištyre del krešumo tai viskas ok, ir pas hematologus jau neteikia 🤷🏼♀️ bet vistiek pas ma…
Aš kaip supratau, tai aspirinas būtent ir skiria dėl to krešumo. O pas mane atvirkščiai dėl hemaglobino, žemas jis kartais būna
Na lauksime kol tyrimus pasidarysim pagrindinius ir bandysim vėl. Bet aš vis dar laukiu persileidimo, reiks savaitgalį imtis girdėtų patarimų dėl atsispaudimų ir karštos vonios, nes noriu, kad greičiau viskas praeitų. 🥺
MiegaIiuke parašė:
O gal kuri zinot kai su vaistais nesivystantis pasisalina ir sake po 6sav bus aprasas is labarotorijos.Ka ten tiria ?
Nezinau kaip ten is tikro, bet kaip supratau. Pažiūri ar kokių "nukrypimų" nebuvo.
Saulespinduliai parašė:
Aš kaip supratau, tai aspirinas būtent ir skiria dėl to krešumo. O pas mane atvirkščiai dėl hemaglobino, žemas jis kartais būnaNa lauksime kol tyrimus pasidarys…
Uoj kaip suprantu. Norisi kad kuo greičiau. Linkiu kad prasidėtų. ❤️ Aš asmeniškai bandžiau viską. Karšta vonę, arbatas aviečių lapų, vitaminą c didelėm dozem, astru maistą, atsilenkimus, vaiksciojimus ilgus ir laiptais. Niekas nesuveikė. Ir kai operacijos dieną papasakojau gyd. Ji pasijuokė, sako tai daugiau mitai. Ir pasakojo kaip bande savo gimdyma paskatinti, isbande viską, bet niekas nesuveikė 🤷🏼♀️
Tai kai patikrino sakė pilnai uzsiverusi gimda, sako dar galėjau vaikščioti ir vaikščioti. Net neplanavo mano organizmas paleisti. 🤷🏼♀️
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai