evee parašė:
Sveikos, man menesines tik 23 diena, bet neiskentusi pasidariau testa, taciau su vakariniu slapimu, ar matote kanors? nes as tai matau ir galvoju ar cia ne isdziuvi…
Lyg ir vaiduokliauja kazkas
evee parašė:
Sveikos, man menesines tik 23 diena, bet neiskentusi pasidariau testa, taciau su vakariniu slapimu, ar matote kanors? nes as tai matau ir galvoju ar cia ne isdziuvi…
Lyg ir vaiduokliauja kazkas
evee parašė:
va koks testukas, kai pirkau dar nezinojau kokie geresni, tai tokiu prisioirkau, reiks su rytiniu bandytas labai nekantri ir jauciuosi labai keistai:/
Cia diskutavo kad sitie ir rapipreg megsta meluoti.bandykit kitos firmos.bet dar toli iki mmm.mano mmm antradieni-treciadieni.jau 4dienas vaiduokliauja,bet niekas neryskeja.tai nezinau net ka galvoti.su sunum 6d iki mmm rode aisku vaiduokli.tada dariau dar kitu firmu kad isitikinti.
evee parašė:
na tikekimes si men mm nesulauksim![]()
Tikekimes
evee parašė:
Atleisk bet pregnos nevertinsiu, nes jie buna daznai melagiai
palette parašė:
Mano vakar dienos ka manot? Dvieju firmu rodo toki vaiduokliuka 25miu.o pigiukai is interneto 25miu nerodo
o nenori jautresnio nusipirkt?
MoOna parašė:
o nenori jautresnio nusipirkt?
Nera cia pas musu.beveik niekur neraso koks jautrumas.pirkau internetu tuos pigius galvojau kad 10miu nes nebuvo parasyta o visi perka.o kai isardziau pakuote instrukcijoje buvo parasyta me maziau 25miu.tai va taip ir yra
Nu as netikiu kad testai meluoja, gal vaiduokliukai tiesiog pabega.. Man pregna ir rapipreg abu nestumus graziai parode, o kai budavo tuscia tai ir budavo tuscia. Tiesiog reik turet kantrybes tikrinti kai mm veluoja. Nors puikiai suprantu, kad butent kantrybes ir truksta dazniausiai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai