Sidzita parašė:
Sveikos. Jei esi 40 metu ir laukiesi. Kaip su genetiniais tyrimais? Ar kas nors daresi VVT savo noru? Ar gydytojai sutiko?</blockq
Aš nelabai suprantu dėl kokių priežasčių VVT daromas, jei yra saugus Nipt tyrimas? Ar čia dėl kainos?
Sidzita parašė:
Sveikos. Jei esi 40 metu ir laukiesi. Kaip su genetiniais tyrimais? Ar kas nors daresi VVT savo noru? Ar gydytojai sutiko?</blockq
Aš nelabai suprantu dėl kokių priežasčių VVT daromas, jei yra saugus Nipt tyrimas? Ar čia dėl kainos?
ciobrelis parašė:
Kad nepraziureti to, ką gali "pražiūrėti" Niptas.
ciobrelis parašė:
Na as dar nesilaukiu, bet po metu kitu busiu jau 40 metu ir persnekejau su gydytoju kur gimdziau, tai sake Niptas ne viska parodo... tai nebezinau ...tiesiog renkuos info ateiciai.
Sidzita parašė:
Na as dar nesilaukiu, bet po metu kitu busiu jau 40 metu ir persnekejau su gydytoju kur gimdziau, tai sake Niptas ne viska parodo... tai nebezinau ...tiesiog renkuo…
Tai neparodo, bet čia jau kiekvieniems tėvams spręsti ką daryti. Aš daleiskim palikau ta nežinomybės procentą likimui. Ir ramiai su tuo gyvenu. Kažkam ramu tik po VVT.
Cacharel parašė:
Tai neparodo, bet čia jau kiekvieniems tėvams spręsti ką daryti. Aš daleiskim palikau ta nežinomybės procentą likimui. Ir ramiai su tuo gyvenu. Kažkam ramu tik po…
Sveikos. Apie tyrimus nlb nusimanau, kvailas klausimas - kas tas VVT? Nes planuoju NIPT darytis, tai ir susimeciau db 🤔
jolanciuxe parašė:
Sveikos. Apie tyrimus nlb nusimanau, kvailas klausimas - kas tas VVT? Nes planuoju NIPT darytis, tai ir susimeciau db 🤔
Vaisiaus vandenų tyrimas
jolanciuxe parašė:
As su dukryte dariausi NIPT isplestini dariaus. Bet veliau perskaiciau, kad NIPT ne viska apima... tai susiparinau... galvoju reik pradet dometis, nes jei vyras "approvins" bus trecias babiukas. Gal yra pasidariusiu VVT - ar skaudejo? Ar buvo komplikaciju kazkokiu? Gazdina ta persikeidimo rizika ...
Jovta parašė:
Vaisiaus vandenų tyrimas
Bet jis daromas jei yra kazkokiu dideliu rizikos faktoriu is kitu tyrimu (Prisca, nipt)? Ar as klystu? Plius, jis rizikingas perdileidimu?
jolanciuxe parašė:
Bet jis daromas jei yra kazkokiu dideliu rizikos faktoriu is kitu tyrimu (Prisca, nipt)? Ar as klystu? Plius, jis rizikingas perdileidimu?
Yra 1 % persikeidimo po jo tikimybe. Jis daromas jei yra indikaciju arba susimoki (manyciau) ir paprasai gydytojos.
ciobrelis parašė:
Niptas nera tikslus 100 % o vvt parodo 100 % tiksluma
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai