2018.02.16 20:55 (prieš 8 m.)
Loris@ parašė:
Buvau pasikonsultuoti, bet ... gaunasi keletas bet, kaip papasakojo, kad tam tikrom ciklo dienom gauciau atvaziuoti pas gyd, tai pirmiausia supratau, kad niekas man…
supratau jūsų situacija, tikrai ne mažas atstumas, o tai kokia kaina jums pasakė? nes juks ne kosmosas kainuoja, pati ovitrelle apie 40 eurų, na ir dar kokios 2/3 kartai (taip įsivaizduoju) echo pažiūrėti kaip foliai auga ar tinkami ovuliuti, tai grubiai 80 e viena konsultacija, 3*80 - 240 eurų, nuuu bet bendrai jo kaina vis dėlt padori gaunasi
jo man irgi biški trikdo grafikas ND, bet saviškį jau įpartinau, sakiau žinok, kad jei teks Ovitrelle darytis, tai nžn kaip tu ten, bet turėsi baigti kažkaip, nes kitaip šuniui ant uodegos visos babkės ir vaistai ir rezervas
irgi rizika šiokia tokia yra, o jei susirgs irgi rizika, nu žoždžiu vien rizikos, bet ką daryt jei kito varianto nėra, manau reik bandyti, ta prasme aš bandysiu jei reikės
jei iki 40 metų nepavyk tai galvosiu apie įvaikinimą, šiaip jau ir dabar galvoju labai daug mastau, be abejo nedabar, bet mastau dažnai labai dažnai, mano giminėj tuoj vaikinsis mergaitę ir berniuką kūdikius, vasarą manau jau bus vaikučiai, dabar kursus baiginėja