Letse parašė:
Sveikos, gal is jusu kas nors zinos ir gales man atsakyti. Nes ieskau info visur, bet niekaip konkreciai nerandu.
Pasijuokti ir pamoralizuoti gali, bet varyti nemanau, kad varys
Deja, Jūsų nėštumo stadijoje vargiai galės kažkuo padėti (kitos geria progesteroną, laikosi lovos režimo, bet aš labai abejočiau šių priemonių efektyvumu). Geroji pusė, kad didelė tikimybė, jog nieko blogo nėra
Aš pati nemažai kraujavau panašiu metu, į gydytojus net nesikreipiau, praėjo savaime, vaisius sėkmingai vystėsi. Šiuo metu 28 sav. ir po gausesnio patepimo nuvykau į Kauno klinikų priimamąjį, tai iš esmės sakė, kad vykti, jei kraujas sodrus ir jo ne mažiau kaip 2 valgomieji šaukštai. Kitaip jie nelaiko kraujavimu. Taip pat patvirtino mano nuomonę, kad ankstyvomis stadijomis apskritai neverta vykti, nes negalėtų padėti vis tiek. Bet kokiu atveju, net ir dėl netikro aliarmo, apžiūrėjo, padarė echoskopą, vaiko širdies tonus matavo. Jei bus kiek ramiau nuvykus - vykite. Bet bet kokiu atveju kol kas per daug nesijaudinkite - esate viena iš daugybės kraujuojančių nėščiųjų nėštumo pradžioje ir dauguma jų sėkmingai išnešioja ir pagimdo vaikus net be jokių gydytojų intervencijų