Gelyte-tai koks skirtumas ar tu imsi ant ranku pasupusi-tai jau man geriau ateisiu prie lovytes pasupsiu ir toliau miega
deimantuke-ner cia ko pavydet....ateis ir tau toks metas kai reiks rinktis daiktukus
linutee parašė:
labas ievutcekaip laikotės? kaip jaučiatės?
![]()
ką veikinėjat mergaitės?
nieko nieko...
geguzinukiu forume vezimukus renkames
o ka tu?jau po pietu?
Irmuke1987 parašė:
Gelyte-tai koks skirtumas ar tu imsi ant ranku pasupusi-tai jau man geriau ateisiu prie lovytes pasupsiu ir toliau miega![]()
deimantuke-ner cia ko pavydet....ateis ir tau toks metas kai reiks rinktis daiktukus
![]()
![]()
geriau isvis nesupti
o jei rimtai tai tikrai geriau lovytei negu ant ranku,bet matai kitiems netinka reikia butinai ant ranku
Gelyte1 parašė:
geriau isvis nesuptio jei rimtai tai tikrai geriau lovytei negu ant ranku,bet matai kitiems netinka reikia butinai ant ranku
![]()
nu taivat as ir tikslas mano,kad vos suniurzgejus neimt ant ranku-o prieit ir pasupt truputi...manau issigelbejimas geras
o kas del nepratinimo....tai isvis bus kosmaras jauciu....nes mano tevam tai pirmas anukas.....vyro tevam bus 4,bet jie laukia jo labiausia....vyras mano jau 6metai kai mintim apie vaika galvoja....sese isvis laukia nesulaukia kada gims....jau ji man keli metai bumba-as sako tave isleisiu visur,pasaugosiu,galesit varyt jus bet kur....nu aisku ir pati labai laukiu....tai taip lengva pasakyt nelepink ir nepratink....bus kam ir be musu lepint
Irmuke1987 parašė:
nu taivat as ir tikslas mano,kad vos suniurzgejus neimt ant ranku-o prieit ir pasupt truputi...manau issigelbejimas geraso kas del nepratinimo....tai isvis bus kosmaras jauciu....nes mano tevam tai pirmas anukas.....vyro tevam bus 4,bet jie laukia jo labiausia....vyras mano jau 6metai kai mintim apie vaika galvoja....sese isvis laukia nesulaukia kada gims....jau ji man keli metai bumba-as sako tave isleisiu visur,pasaugosiu,galesit varyt jus bet kur....nu aisku ir pati labai laukiu....tai taip lengva pasakyt nelepink ir nepratink....bus kam ir be musu lepint
![]()
![]()
![]()
lepinsit visi plius dar pirmas vaikutis norisi viska tik geriasia maniskis irgi islepintas nu gal nera labai jau lepunelis bet myli visi nuvaziuoji pas mociute tai jetus mano kisa viska tam vaikui
zinai kai pirmas gimsta perki ir tuos rubelius geresnius nesvarbu kaina viska norisi kad tik isbandytu bet va su antru viska dabar kitaip darysiu tik bereikalo pinigu tiek ismetem ant tu rubu o isauga labai greitai viena karta aprengi o kito jau zek ir nebebuna mazi mazi tik dedi i maisus net neverta kudikui pirkti daug rubu geriau didesnius jau nupirkti su antru vaiku buni gudresne biskuti
Gelyte1 parašė:
lepinsit visi plius dar pirmas vaikutis norisi viska tik geriasia maniskis irgi islepintas nu gal nera labai jau lepunelis bet myli visi nuvaziuoji pas mociute tai jetus mano kisa viska tam vaikuizinai kai pirmas gimsta perki ir tuos rubelius geresnius nesvarbu kaina viska norisi kad tik isbandytu bet va su antru viska dabar kitaip darysiu tik bereikalo pinigu tiek ismetem ant tu rubu o isauga labai greitai viena karta aprengi o kito jau zek ir nebebuna mazi mazi tik dedi i maisus net neverta kudikui pirkti daug rubu geriau didesnius jau nupirkti su antru vaiku buni gudresne biskuti
![]()
va kas susijje su rubeliais tai sakyciau ir dabar gudri,nes tikrai mazai pirksiu,tik pasipuost ir pas daktarus,o kasdienai tai jau drauges ramybes neduoda kada ateisi issrinkt....sakau dar laukiu kol patvirtins,kad mergaite
Irmuke1987 parašė:
va kas susijje su rubeliais tai sakyciau ir dabar gudri,nes tikrai mazai pirksiu,tik pasipuost ir pas daktarus,o kasdienai tai jau drauges ramybes neduoda kada ateisi issrinkt....sakau dar laukiu kol patvirtins,kad mergaite![]()
tai esi isitikinus kad bus mergyte
as dar kaskaip nzn.kas bus bet sirdies pusele sako kad mergyte gal
siandien eisiu va pas daktare zesiu ka cia gero papasakos man kaip laukiu greiciau skano nebegaliu net dienas jau braukau
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai