Sofija 2 parašė:
Ir ką darėt? Koks gydimas?
beje, Kaune nevaisingumo specė man pasakė, kad vyro situacija beviltiška ir be pagalbinių rekalų nieko nebus. kol kas džiausiuogi, kad nesumokėjau jai, o paklausiau endokrinologės patarimo dėl papildų.
Sofija 2 parašė:
Ir ką darėt? Koks gydimas?
beje, Kaune nevaisingumo specė man pasakė, kad vyro situacija beviltiška ir be pagalbinių rekalų nieko nebus. kol kas džiausiuogi, kad nesumokėjau jai, o paklausiau endokrinologės patarimo dėl papildų.
Monciutė parašė:
naaaa, nežinau ar liko, kadangi po dviejų dėžučių profertilio pavyko pastoti, tai nebekartojom tyrimo.
Mes profertil gerėm jis mums matomai pagerino judrumą, bet sumažino spermijų kiekį
Monciutė parašė:
naaaa, nežinau ar liko, kadangi po dviejų dėžučių profertilio pavyko pastoti, tai nebekartojom tyrimo.
hmm, jau ne pirma komantara siandien skaitau, kad profertil geriant 2 ar 3 menesius pastojo...
patys pradejot gerti ar pasiule gydytoja?
Monciutė parašė:
beje, Kaune nevaisingumo specė man pasakė, kad vyro situacija beviltiška ir be pagalbinių rekalų nieko nebus. kol kas džiausiuogi, kad nesumokėjau jai, o paklausiau…
o kokius dar darete tyrimus vyrui?
Simona.. parašė:
Mes šiandien dar pasidarėm papildomai DNR fregmentacijos testa
Simona.. parašė:
hmm, jau ne pirma komantara siandien skaitau, kad profertil geriant 2 ar 3 menesius pastojo...patys pradejot gerti ar pasiule gydytoja?
endokrinologė, pas kurią tyriausi, pasiūlė, kai paroodžiau jai vyro tyrimus. nors mano ginė ir ta vaisingumo specė, pasakė, kad čia reklama ir pinigų metimas balon.
Simona.. parašė:
jokių.
Simona.. parašė:
hmm, jau ne pirma komantara siandien skaitau, kad profertil geriant 2 ar 3 menesius pastojo...patys pradejot gerti ar pasiule gydytoja?
Tie vitaminai gali padeti tik tuo atveju jei spermos kokybe suprastėjo nuo išoriniu veiksniu kaip stresas rūkymas ,bet jei bėdos iš vidaus tai nepades vyras geria jau 3men tai praeita savaite nunešė tyrimams,bet čia tik po mėnesio atsakymas ir sius ji gydytojui tai irgi idomu ar padėjo ar ne,nes visi kiti tyrimai geri ir problemu nėra apart nekokybiškos spermos.
Monciutė parašė:
endokrinologė, pas kurią tyriausi, pasiūlė, kai paroodžiau jai vyro tyrimus. nors mano ginė ir ta vaisingumo specė, pasakė, kad čia reklama ir pinigų metimas balon.…
o kiek spermiju buvo 1 ml? pas mus tik 1mln, tai klausimas ar verta... o normaliu spermiuku tik 1 proc ;/
Simona.. parašė:
o kiek spermiju buvo 1 ml? pas mus tik 1mln, tai klausimas ar verta... o normaliu spermiuku tik 1 proc ;/
Mes tai geriame vien dėl to jog tiksliai žinotumėte dėl ko problemos,nes gali būt ir genetiškai,ne tik dėl išoriniu juk vistiek vitaminai pigiau negu dirbtinis apvasinimas.
Nora2190 parašė:
Tie vitaminai gali padeti tik tuo atveju jei spermos kokybe suprastėjo nuo išoriniu veiksniu kaip stresas rūkymas ,bet jei bėdos iš vidaus tai nepades vyras geria j…
mano vyras nei geria, nei rūko, bendri tyrimai taip pat visada geri, nes kasmet dėl darbo yra tikrinamas.
Simona.. parašė:
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai