Pleputė123 parašė:
Bet jai 28 ciklas tai gauna 7 dpojai uztaikem 🌼
Pagal ciklo ilgi vien tik negalima spręsti kiek dpo. Ov žinot tikslią datą ar tik pagal teorija?
Pleputė123 parašė:
Bet jai 28 ciklas tai gauna 7 dpojai uztaikem 🌼
Pagal ciklo ilgi vien tik negalima spręsti kiek dpo. Ov žinot tikslią datą ar tik pagal teorija?
NerBa parašė:
Siulau nedelsti ir pas gydytoja keliauti... tragisko ilgio ciklas....
Reikės kitai savaitei užsiregistruot 🙂
Blizgutiss parašė:
Jai pagal 28 ciklą tai 3 diena ov jai pagal 32 7 diena ov bet man maudena apačia nepatogiai miegu irzli jautri esu.
Nėštukė2020 parašė:
Ryškėki mano brangi likimo bendražyge 🌷🥰🙏❤️ man šitie testai balti, nei sykio nemelavo, pamačius toki grazu vaizda jau tylus džiaugsmas 😍🤞🏻🌸…
Ačiū
per anksti dar nesidžiaugsiu, kai jau ryškės, tada
Pleputė123 parašė:
Jai pagal 28 ciklą tai 3 diena ov jai pagal 32 7 diena ov bet man maudena apačia nepatogiai miegu irzli jautri esu.
Kažkaip keistai skaičiuojate 🙈
Ov turite žinoti ar echo ar bkt pagalba, nuspėti plius minus galima ir pagal ov testus.
O šiaip pagal ciklo ilgį tai neaišku kada ji galėjo būti, o jei norite paskaičiuoti gimdymo datą galima iš trijų paskutinių ciklų išvedus vidurkį ir bus aiškiau
ViGin parašė:
Ov turite žinoti ar echo ar bkt pagalba, nuspėti plius minus galima ir pagal ov te…
Nū va bet nėštumo testas kaska parodė... Juolap programėlė flo naudoju ir fermomenter aišku bet kada galėjo būtų
todėl nesiginčiju bet testas į ruzavuma 🌼tai vat juolap skaičiau kad jie meluoja kaskiek
ViGin parašė:
Ov turite žinoti ar echo ar bkt pagalba, nuspėti plius minus galima ir pagal ov te…
Tikrai. Labai retai kuriai pagal teorija lygiai ciklo vidury įvyksta ov. Jei ciklo ilgis 28 d tai ov gali būti ir 11 CD, o gali ir 17 CD. Taip kad intervalas labai platus.
Pleputė123 parašė:
Nū va bet nėštumo testas kaska parodė... Juolap programėlė flo naudoju ir fermomenter aišku bet kada galėjo būtųtodėl nesiginčiju bet testas į ruzavuma 🌼tai vat…
Aš nesakau, kad testas neigiamas, aš sakau, kad blogai skaičiuojate dpo ir nėra aišku kokia ji.
Sėkmingo nėštumo 🌷
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai