Ingriduukas parašė:
Ai man dar pilvas keistai ir daznai burbuliavo 😁😁
Mano vienintelis nestumo simptomas toks ir buvo sakau kaip pilvas gurgtu tik zemiau
Ingriduukas parašė:
Mano vienintelis nestumo simptomas toks ir buvo sakau kaip pilvas gurgtu tik zemiau
Galatėja parašė:
Va va man tas pats, po tu gurguliavinu nt du briuksniukus isvydau 😁 kaip tik ruosiausi mazosios gimtadieniui, kuris turejo vykt kita diena, ir pajutau kazka tokio, tai pries vaziuojant svest is ryto pasidariau testa ir labai nustebau, nes cikla jau buvau nurasius, kadangi pries savaite darytas nt net nevaiduokliavo 😊
Sveikos, man snd 5 dpo, ov tikrai buvo pagauta nes pas manęs ji laaabai aiskiai suprantama pagal simptomus, testuotis dar ilgai neketinu, nes praaita mėnesį tikrai tikėjausi kad pavyko, bet deje mm atėjo kaip laikrodukas, tai su šiuo nieko nesitikiu snd tik tiek kad tikrai nemaloniai pamaude pilvą, ir pilvas toks kažkoks pasipūtęs, ryte nieko o po pietų pradeda jis man pūstis, nemalonus jausmas 🙈
Sveiki mes su vyru planuojam antra leliuka po 4 metu po pirmagimio pirma mėn nepastojau antra men turėjo but dienos ta diena stipriai pamaude nugara pilva taip kaip per pms,bet nieko vakar stovint prie orkaites staigiai išmušo karštis šiandien tikrinaus nu nieko nerodo o pms turėjo but 5 d.
Plius pries menesines ir krutine tokia jautri buvo nžn ką net galvot 🫣
Ingriduukas parašė:
Man vakar burbuliavo, maude, jausmas buvo lyg pries viduriavima, bet nk nebuvo🙈😁. Skaudejo vienu metu viska ir nugara ir pilva, snd nieko biski vos vos tokiais tarpais pamaudzia😊
Mergarita parašė:
Galim sakyt kartu prasidėjo mm, tik mano vakar. Seksit ov su testais?
Oi sorry kažkaip nepamačiau pries tai žinutes. Jo ov seksiu šikart su testais o jus? Jei taip kada pradesite ov testukus gadinti iskart po mm ar kazkiek dienu palauksite?
s890507s parašė:
Oi sorry kažkaip nepamačiau pries tai žinutes. Jo ov seksiu šikart su testais o jus? Jei taip kada pradesite ov testukus gadinti iskart po mm ar kazkiek dienu palau…
Šituo klausimu aš nelabai ką galiu pakomentuoti 🤷🏼♀️ niekada nesu ov testų dariusi, ankščiau visada pajusdavau ov, dabar apie pusmetį nieko nei pojučių nei išskyrų. Gal šįkart bandysiuu be testų nenoriu isivaryt papildomo streso. Pabandysiu gyvent ir myluotis su vyru kaip iki šiol. Bus matyt kaip seksis 😊
Mergarita parašė:
Šituo klausimu aš nelabai ką galiu pakomentuoti 🤷🏼♀️ niekada nesu ov testų dariusi, ankščiau visada pajusdavau ov, dabar apie pusmetį nieko nei pojučių nei išskyrų…
Labas rytas, as su vyru virs metu laiko tiesiog myluodavomes ir ov daugmaz nuspedavau pagal isskyras ir pilvo maudima. Kazkaip sugalvojau si men pabandyti tuos ov testus taipogi pirma kart ir likau sokiruota. Ta diena kai isskyru daug ir pilva skauda galvodavau ov vyksta, bet testas teigiama uz 3dienu po tu pojuciu parode .