2025.01.14 06:33 (prieš 4 sav.)
Svajotoja44 parašė:
Kur jūs ta pykti matot? Nebe sovietmetis,žodžio laisvė. Išsakiau savo NUOMONE. dar pabaigoje parašiau kad yra tokių žmonių kur patinka taip žaistis . Dieve padėk,ne…
Pritariu, gali žaisti pirmą antrą ciklą bet jei ilgiau tai neverta jeigu jau meta testus baltus kaip sniegas tai nėra to nėštumo, jeigu vaiduoklius kraujas
ir kas čia pyksta tai juk mes neuzgauliojam , tiesiog nesusireiksminkit
ErnestaVit parašė:
Kreipiuosi į mamytes,kurios jau yra gimdžiusios. Žinau,kad tai labai individualu, bet vistiek kurioje savaitėje jums pradėjo ryškėti pilvelis?🙂
Oi čia labai skirtingas dalykas 4 mėn jau aš mačiau o 5 mėn jau matėsi su maikutes visiems
be aš LB plona
Laukiam gandrų parašė:
Sveikos kam mm numatomos sausio 18/19 kada darysite testą? 😁
Ketvirtadienį
FoxLady parašė:
Kas dažniau lankotes pas ginekologes, tai einate privaciai? Pas manaja nemokamą, eile maziausiai menuo, tai esant reikalui ir nepakliusi greitai..
Einu su siunt pas kitą
turiu dvi nusiziurejus pas ką greičiausiai
saulyte989 parašė:
Labuka ❤️ testavausi, tik nelabai as jais dar tikiu kazkaip... isryskeja bet reikia ilgiau palaukt, kokia 10-15 min , nors jau ju negalima vertinti tokiu laiku tai …
15 min tai nevertintinas
saulyte989 parašė:
Taip, man irgi labai keista kad tokie ryskejimai, bet tikrai ju nesureiksminu nes iskart tai kokias 5 min balta balta buna tik poto pradeda rysketi, o ant lapelio r…
O gal tada skaitmeninis rodytų jau 100 💯 proc.
Vakavaka parašė:
Sveikutės,
Toks įdomus klausimas kilo.
Na planuoti tai aš pradžioje visada nueinu pas gine dar pasidariau bendrus tyr ir kai viskas gerai bandai o jau čia laikas parodys ar iš pirmo ar iš 10 karto
pirmas gavosi iš pirmo ciklo dabar nieko nesigauna jau nuo rugpjūčio kažkur , užsiregistravau pakartotiniam gines kjai paziuresiu ką sakys nes jau 5 mėn niekas nevyksta .