Kathe parašė:
Mano 18.
Ne LT išvis nežiūri tokių dalykų 😂
Tai va, iki pirmojo nėštumo feritinas buvo 43, po visų nukraujavimų dabar beliko 10. Tikiuosi, pavyks tiek Jums, tiek man šį klausimą išsispręsti😊
Kathe parašė:
Mano 18.
Ne LT išvis nežiūri tokių dalykų 😂
Tai va, iki pirmojo nėštumo feritinas buvo 43, po visų nukraujavimų dabar beliko 10. Tikiuosi, pavyks tiek Jums, tiek man šį klausimą išsispręsti😊
Adagioo parašė:
Nu ką, vyrą šiąnakt išleidau į darbus 4savaitėms. Pasimylėjom šiąnakt, praeitą naktį ir dar praeitą, tai spermiukų turėtų tikrai būti. Ov pagal programėlę ryt/poryt…
Praneškit kaip seksis!😇 labai įdomu☺️
Svajotoja44 parašė:
Praneškit kaip seksis!😇 labai įdomu☺️
Būtinai prasinešiu
kjustina659 parašė:
Testas baltas, mm dar nera kolkas, bet pilva maudzia tai laukiu kol pramusreiskia ten ne implantacija buvo jei merginos raso kad pora dienu po implantacijos tes…
Man pries menesines 3 d roziniai patepliojo trumpai, galvojau gal irgi implantacija nes kelias dienas pries taip skaudejo sona ten kur kiausinelis, galvojau gal velyva OV. Testai aisku irgi tusti, tai po tepliojimo atejo ir mm deja...
pura_vida parašė:
mudvi (ne)laukiam šį ciklą kartumano taip pat 5d. numatomos, OV dar po ~savaitės
Taip tikrai nelaukiam kartu tada ☺️
Šiandien 4dpo,pirmas ciklas kai turiu vilčių,kad galbūt užkibs. Vakar atsigulus truputį jautėsi dilgčiojimas strėnose neilgai,dabar dešinę puse lengvai lyg pamaudena,padilgčioja. Pasidarė įdomu galbūt taip jaučiamas kibimas 🫣 Savaitgalį jau būtų galima bandyti darytis NT,nes būtų 8-9dpo 🤞🏼🫣 Taip laikas ilgai slenka,nesinori prisigalvoti simptomų iš to noro,bet kitaip nesigauna. Gal yra merginų jaučiančių kažką panašaus?
Laimesbeieskant parašė:
Bėda, kad aš turiu inkstų akmenį, tai negaliu valgyt daug špinatų, burokėlių ir pan. Nors apie akmenį sužinojau visai atsitiktinai ir net nežinau nei kada, nei nuo ko jis atsirado
gal visai tie špinatai nieko blogo nedarytų, bet nedrįstu rizikuoti
Nainaa parašė:
Šiandien 4dpo,pirmas ciklas kai turiu vilčių,kad galbūt užkibs. Vakar atsigulus truputį jautėsi dilgčiojimas strėnose neilgai,dabar dešinę puse lengvai lyg pamauden…
Aš lygiai taip pat jaučiuos, nelaukiu mm 01-27, laikas neina nors tu ką 🫣 O jaučiuosi įdomiai, pastovus pilvo apačios maudimas, krutinė jautri. Bijau prisigalvot, bet taip įprastai nebūna, tai gal netyčia kimba 🫣
December parašė:
Sveikos, gal pasidalinsite iš kur perkate ovuliacijos testukus? Ir priminkite, didžiausia tikimybė pastoti tą dieną, kuomet OV testo juostelė ryškiausia?
Teoriskai, tikrai taip
Procentaliai didziausia pastojimu tikimybe yra santykiai viena diena iki OV.
Bet cia prisiklausiau jau tiek istoriju, kad stebuklai vis del to egzistuoja
niekada nezinosi su tuo moters organizmu..
cilipopcorn parašė:
Aš lygiai taip pat jaučiuos, nelaukiu mm 01-27, laikas neina nors tu ką 🫣 O jaučiuosi įdomiai, pastovus pilvo apačios maudimas, krutinė jautri. Bijau prisigalvot, b…
Testuositės iki mm ar bandysit išlaukt? 😬 Man programėlę mm rodo 24d,tai žiūrėsim kaip čia bus 🫣
cilipopcorn parašė:
Aš lygiai taip pat jaučiuos, nelaukiu mm 01-27, laikas neina nors tu ką 🫣 O jaučiuosi įdomiai, pastovus pilvo apačios maudimas, krutinė jautri. Bijau prisigalvot, b…
As irgi nelaukiu 27d
testuosiuos nuo 21 d
Kadangi planuoju jau ilgai, tai jau pasimokiau ir i kuno pojucius seniai nebekreipiu demesio, nes jie buna kiekviena miela menesi!
Tik neplanuojant niekada to nepastebedavome, nes nesikoncentruodavome i tai.
Nestumo ir PMS pozymiai lygiai tokie patys, tai iki mm pagal juos nieko nenuspresime, deja..
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai