binderytepaulina2003 parašė:
Sveikos mamos neiškentėjau ir pasidariau testą dabar nes dažnai šlapinuosi pykina galva svaigsta skauda papilve ir va atsakymas toks testo ft daryta lygiai po 5min…
Sveikinimai!
Kiek jums dabar dienu po Ov?
Sveikos mamos neiškentėjau ir pasidariau testą dabar nes dažnai šlapinuosi pykina galva svaigsta skauda papilve ir va atsakymas toks testo ft daryta lygiai po 5min…
Sveikinimai!
FoxLady parašė:
Sveikinimai!![]()
Net neįsivaizduoju nes kiekvieną mėnesį sergu skirtingom dienom viskas pas mane nereguliaru
Net neįsivaizduoju nes kiekvieną mėnesį sergu skirtingom dienom viskas pas mane nereguliaru
O kada paskutines mm?
Dayneris30 parašė:
O kada paskutines mm?
Gruodžio 6
Gruodžio 6
Ohoo kaip jums anksti parode. Sveikinu !
Gruodžio 6
Tikrai kaip anksti! Man 6 d. Taip pat paskutinės mm, bet tik vakar OV įvyko 😀
Sveikos,
Esu naujokė, nesenai pradėjome galvoti apie leliuką, kadangi mano ciklas laaabai nereguliarus, pagalvojau pabandysiu pasekti OV su testukais, na atrodo gaudžiau gaudžiau ir nu nieko nepagavau, ryški budavo tik viena juostelė. Šiandien 30 ciklo dieną (iki mėnesinių dar gera savaitė) dešiniam šone pradėjo mausti, atrodo kaip prieš ovuliacija, nusprendžiau pračekinti OV testuka ir net nustebau, rodo ryškiai 2 brukšniukus, bet man vistiek kažkaip neaišku tai dar nusprendžiau pasidaryti ir NT o ten rodo labai neryškų antrą pagaliuką ar tai gali reikšti, kad pastojau? 🤔 P.S jokių kažkokių neiprastų simptomų tikrai nejaučiu

RaBa parašė:
Sveikos,
Esu naujokė, nesenai pradėjome galvoti apie leliuką, kadangi mano ciklas laaabai n…
Atrodo tikrai teigiamas! 🙂
RaBa parašė:
Sveikos,
Esu naujokė, nesenai pradėjome galvoti apie leliuką, kadangi mano ciklas laaabai n…
Tikrai gražus vaiduokliukas! Panašu, kad užkibo 🤞🏻💛
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai