Birutes cakes parašė:
cia rusiskai , o lietuviskai paprasciausiai "dengimo mase"![]()
dazai Wilton, tortas rafaello apteptas 1:1 sviestiniu kremu su kondensuotu pienu
Birutes cakes parašė:
cia rusiskai , o lietuviskai paprasciausiai "dengimo mase"![]()
dazai Wilton, tortas rafaello apteptas 1:1 sviestiniu kremu su kondensuotu pienu
medu parašė:
sveikos mamytesnezinojau kur pasiklausti, galvoju prie tortu bus pats tas.
Gaminsiu torta, labai taupau laika, tai pirma karta pirkau saldytos sluoksniuotos …
manau kad negalima,nes nebeliks sluoksniu,jeigu norite didesnio lapo tai truputi kraštus paklijuokit su vandnuku ir tada pakočiokit
portobella parašė:
gal maseje labai daug c.rugšteles,nes wilton dažai tai neblunka,man kiti blunka jeigu palieku gan šviesioje vietoje
sigab parašė:
gal maseje labai daug c.rugšteles,nes wilton dažai tai neblunka,man kiti blunka jeigu palieku gan šviesioje vietoje
jo. dejau c rugsties, kazkur trecdali arbatinio saukstelio. nes esu darius ne viena torta, tai sutapo kad vienai seimai darau o vis su spalvom bedos
portobella parašė:
jo. dejau c rugsties, kazkur trecdali arbatinio saukstelio. nes esu darius ne viena torta, tai sutapo kad vienai seimai darau o vis su spalvom bedos
kažkas ne taip,nes ir aš dedu i saldainiu mase c.rugšteles,bet nuo tiek tikrai neblunka,o jusu dažai geliniai?
man tai šitie blunka 
,bet blunka tik dekoracijos,tortas puoštas nebluko..
labai idomu kodel jums taip blunka?????gal dar kam kils minčiu....
portobella parašė:
idomiai kazkaip , net neturiu jokiu minciu . na citrina tikrai nublukina spalva, bet tai butu ivyke pirmiausiaai kai minkete mase , ta prasme kai tirpo rugstele , bet ne po kazkiek valandu .net neisivaizduoju
P.S. cia trubut ta seima turi kazkokia negera karma
Birutes cakes parašė:
kaip ir taipo jeigu tiksliai -cia yra apdengimo mase , na mes neteisingai ja dar vadinam pastilazu , i ja idejus tylose milteliu gautumet puikia lipdymo …
o kur tu tuos miltelius perki?
rutuliuke parašė:
o kur tu tuos miltelius perki?
ebay , spec. tortu reikmenu parduotuvese, paradose ,spec. tortu dekoravimui skirtuose saituose . pagooglinkit tylose powder , gum tragacanth ir ismes begale puslapiu .
margaritarac parašė:
Merginos,ar patogu pjaustyti torta BARBE? Man jis toks aukstas atrodoDukra taip nori tokio,o as mastau ar ta lele atpjovus gabaleli neisgrius is centro..Ar…
juk jis buna kaip kalniukas,barbes tik puse kuno ikisi i centra...bent jau as taip darau...o pjaustosi normaliai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai