planiuke parašė:
Sveikutes,
Gal turite kuri nuoroda kaip padaryti torta pinigu maisa. Buciau dekinga,jei kas a…
na mazdaug tokiu principu daroma www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=206341720&journalid=4732146&go=prev&categ=1
planiuke parašė:
Sveikutes,
Gal turite kuri nuoroda kaip padaryti torta pinigu maisa. Buciau dekinga,jei kas a…
na mazdaug tokiu principu daroma www.liveinternet.ru/journalshowcomments.php?jpostid=206341720&journalid=4732146&go=prev&categ=1
oksikc parašė:
o kam sokolada deti i plakta grietinele? juodasis miskas gi ne sokoladiniu kremuar as cia kazka painioju?
esu macius, kad yra daranciu viena sluoksni su grietinele su tirpintu sokoladu ir vysniomis, tik grietinele su vysniomis... Cia manu kiekvienas pagal save, su patobulinimais ir t.t.
Daivukis parašė:
esu macius, kad yra daranciu viena sluoksni su grietinele su tirpintu sokoladu ir vysniomis, tik grietinele su vysniomis... Cia manu kiekvienas pagal save, su patob…
aaa, stai kaip, as galvojau kad visas kremas gal grietinele su sokoladu ir zelatinu
oksikc parašė:
o pagal koki recepta darote juodaji miska? as kazkai niekai nesusigaudau, kam i grietinele deti sokolada?
pagal toki kur 1psl,tik aš buvau išsisaugojusi ir neberandu iš kur ,tai ten ne soda o kepimo milteliai,ir pagal recepta nereikia želatinos i grietinele ,o aš dedu,stabilesnis buna
,o šokolada tai skiedžiu per pus su grietinele,geriau pjaunasi ,ne toks kietas buna
ir pagal ta biskvito recepta tik be kakavos kepu snikeriui ir visiems kitiems tortams.
sigab parašė:
pagal toki kur 1psl,tik aš buvau išsisaugojusi ir neberandu iš kur ,tai ten ne soda o kepimo milteliai,ir pagal recepta nereikia želatinos i grietinele ,o aš dedu,s…
sokolada as ir visada skiedziu su grietinele, o vat zelatina i grietinele niekad nedejau, bet si karta pabandysiu, o kiek dedat ant 500ml grietineles?
oksikc parašė:
sokolada as ir visada skiedziu su grietinele, o vat zelatina i grietinele niekad nedejau, bet si karta pabandysiu, o kiek dedat ant 500ml grietineles?
apie 2 kupinus šaukštus,bet tai ir nuo želatinos priklauso
oksikc parašė:
aaa, stai kaip, as galvojau kad visas kremas gal grietinele su sokoladu ir zelatinu![]()
cia pagal sita receptuka turbot, pats skaniausias juodo misko receptas
www.sonatinos-receptai.lt/2011/05/tortas-juodasis-miskas.html
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai