Amarila parašė:
Man po dviejų kursų vis tiek buvo atsakymas, kad rasta, o vyrui ne. Nebesigydžiau toliau
Ir toliau planuojat? Buvot pastojus su sita bakterija?
Amarila parašė:
Man po dviejų kursų vis tiek buvo atsakymas, kad rasta, o vyrui ne. Nebesigydžiau toliau
Falsee parašė:
Rezultatui 16 dienų
gydytis ėmiau 2020 11, tada 2021 pradžioje antras kursas. 2021 04 užkibo
Amarila parašė:
Rezultatui 16 dienųgydytis ėmiau 2020 11, tada 2021 pradžioje antras kursas. 2021 04 užkibo
Sveikinimai didžiausi ❤️
Falsee parašė:
Man irgi keli antibijotikų kursai nepadėjo, vis rasdavo, o naudojau antibijotikus, kuriems turėtų būti neatspari bakterija, dariaus tyrimą. Pastojau su ja ir puikiai išnešiojau.
miau miau parašė:
Sveikos merginos. Ar turėjot tai zarazą ureaplasma urealyticum? Buvo kažkokių požymių, simptomų, liekamųjų pasekmių po šios bakterijos? Ar sunkiai įveikėt?
…
Man irgi rado šią bakteriją, o kaip jūs, ar pavyko išsigydyti?
Aš taip pat turėjau šią bakteriją, man buvo didelis perštėjimas ir niežėjimas, labai daug išskyrų nemalonaus kvapo ir žalsvos spalvos. Tepinėliai rodydavo uždegimus, bet kai vis atsinaujindavo, pasidariau tyrimą ir rado tą urealyticum, antibiotikus gėrėm kartu su vyru. Vienas kursas nepadėjo, po kelių savaičių vėl atsinaujino, gydytoja išrašė kitų antibiotikų ir tada viskas ok jau buvo. Vaistų pavadinimo neatsimenu, atsimenu tik, kad buvo geriami ir dedami į makštį. Po gydymo simptomai nebeatsinaujino, pasidarius tyrimą jau tos zarasos nebebuvo, vyrui jokio tyrimo nedarėm. Po gero pusmečio pradėjom planuot vaikelį, pastojau iš antro ciklo, nėštumas puikus, viskas gerai 🙂
Dovile_z parašė:
Aš taip pat turėjau šią bakteriją, man buvo didelis perštėjimas ir niežėjimas, labai daug išskyrų nemalonaus kvapo ir žalsvos spalvos. Tepinėliai rodydavo uždegimus…
Kaip faina išgirsti tokias istorijas
o tai gal jums po pirmo gydymo kurso pakeitė vaistus į kitus?
nes mačiau, kad jei merginos neišsigydo tai pakeičia vaistus į kitus
Clever parašė:
Kaip faina išgirsti tokias istorijaso tai gal jums po pirmo gydymo kurso pakeitė vaistus į kitus?
nes mačiau, kad jei merginos neišsigydo tai pakeičia vaist…
Taip, pakeitė į kitus, nors aš dariaus antibiogramą, kuriems antibiotikams nėra atspari bakterija, tačiau pirmas gydymo kursas nepadėjo, paskui gal išrašė stipresnius, nes kiek atsimenu kad reikėjo daugiau dienų juos gert 😀 bet šiaip pati gydytoja sakė, kad ta bakterija tikra zaraza, dažnai nepavyksta išsigydyti iš pirmo karto 🙄
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai