Ekee parašė:
Bet su tokiu į autokedute netinka, tada reikia vis tiek 2 🙈
Tinka! Ten būna tokia kaip skyle specialiai diržui autokėdutei! Gal vėliau rasiu kokį pvz
Ekee parašė:
Bet su tokiu į autokedute netinka, tada reikia vis tiek 2 🙈
Tinka! Ten būna tokia kaip skyle specialiai diržui autokėdutei! Gal vėliau rasiu kokį pvz
nikole_ parašė:
Tinka! Ten būna tokia kaip skyle specialiai diržui autokėdutei! Gal vėliau rasiu kokį pvz![]()
Mes turėjom be skylių, tai buvo faail 😀
nikole_ parašė:
Tinka! Ten būna tokia kaip skyle specialiai diržui autokėdutei! Gal vėliau rasiu kokį pvz![]()
pas mus buvo toks kur uztrauktuku susisega kaip vokelis arba atskirai kaip kojytes, neblogas.
Tomaaa parašė:
Sveikos.🩷 Gal kuri susidūrėte ir žinosite. Mano kraujo grupė neigiama, vyro teigiama. Dariausi antikūnus. Atsakymas antikūnų nerasta. Nelabai suprantu, čia gerai, a…
Čia labai gerai, sekantį tyrimą kartos berods 29-32, savaitę, jei viskas gerai suleis imunoglobulino ir viskas. Jei būtų rasta antikūnių siųstų į perintalogijos centrą. Pas mane taip pat skiriasi kraujo grupės
GDRG parašė:
Čia labai gerai, sekantį tyrimą kartos berods 29-32, savaitę, jei viskas gerai suleis imunoglobulino ir viskas. Jei būtų rasta antikūnių siųstų į perintalogijos ce…
Ačiū, nuraminote.❤️
Din01 parašė:
Sveikos mamytės, truputį žiūrinėjaus vaikiškus rūbelius, gal kažkas iš patirties galite pasakyti, kokio tipo geriau rinktis, ar maunamus per galvytę ar geriau susag…
Man tai labai pasiteisino bodžiukai/smėlinukai susagstomi per šoną (pvz. H&M). Šliaužtukus irgi pačius pirmus pirkau su tom knopkytėmis, tai va tuos labiau užkniso seginėt😁 aišku aprengt vaiką palyginus juokų darbas. Nors man antras vaikas bus ir jei reikėtų, nebijočiau ir bodžių per galvą manau. Dar viena narė gyrė lindex pižamytes/šliaužtus su užtrauktuku, tai joo, max pasiteisino. Tik jie be uždarų pėdučių, tai naujagimiui nepirkčiau. Su uždarom pėdutėm ir užtrauktuku mačiau būna tam pačiam H&M, bet amžinas ten sold out jų😁
Aš šiandien sugalvojau įkišt nosį į Humaną. Tai gražiausi Lindex rūbeliai mažiukams po 3 eur! Nepuoliau pirkt, pirmiausia reikės kokį sąrašiuką pasidaryt, kai jau į nga išeisiu, bet tikrai reikės pračekint dėvėtus. Man kažkaip atrodo paprasčiau užbėgt pro šalį einant nei iš kokio Vinted siųstis 🤔
Zaisme parašė:
Aš šiandien sugalvojau įkišt nosį į Humaną. Tai gražiausi Lindex rūbeliai mažiukams po 3 eur! Nepuoliau pirkt, pirmiausia reikės kokį sąrašiuką pasidaryt, kai jau į…
Kad paprasčiau taip taip, bet ne visose humanose ir rasi😀 tai jei tik sekas, aišku kad taip patogiausia!😊
Zaisme parašė:
Aš šiandien sugalvojau įkišt nosį į Humaną. Tai gražiausi Lindex rūbeliai mažiukams po 3 eur! Nepuoliau pirkt, pirmiausia reikės kokį sąrašiuką pasidaryt, kai jau į…
Aš neseniai humanoj nupirkau kelnytes lindex labai gražias melsvas😁 tai irgi tik už jei kažką pavyksta rast
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai