saulyta parašė:
Ar nuovit D gali atpylinet? Pradejo aypilt. Du maitinimus is eiles ir gausiai![]()
Koki duodat? Kada pradejot duoti? Po kiek lasu duodat?
saulyta parašė:
Ar nuovit D gali atpylinet? Pradejo aypilt. Du maitinimus is eiles ir gausiai![]()
@Lauruciukas@ parašė:
Jei prasta mityba, tai zinoma ir mamai gali but trukumas. Nei vienam vaikui nedaviau jokiu sintetiniu vit D lasiuku ir niekada neduosiu.
Is motinos pieno vaikas gauna tik iki 100 TV per diena,o tai tikrai mazokai. Vartojant vitD su protu perdozavimu nebuna.
24karatai parašė:
Is motinos pieno vaikas gauna tik iki 100 TV per diena,o tai tikrai mazokai. Vartojant vitD su protu perdozavimu nebuna.
Vit D yra sintetinis, taskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24karatai parašė:
O kiek tas su protu,as savajam duodavau po lasiuka vandeninio ir tai ne kas dien,po menesio mano vaikui pradejo galvyte drebet bevalgant,tai nutraukiau ta D ir praejo. Nzn gal cia sutapimas,bet antram to D neduosiu tikrai.
t.sandra.t parašė:
O kokia alergija pries tai kamavo?
Buvau itin elergiska Jodui.net prie jūros but negalėjau.o apie vaistus su jodu iš vis net nekalbu.taip pat dulkėms jei prieidavau tarkim senai plautu užuolaidų ašaros bėgo.gyvūnų kailiuku irgi elergizavau.dabar nebe.ir migrena lengvesnė nebeskauda kiekvieną dieną jei dar menesines bus nebeskausmingos tai iš vis sokinesiu Iš laimės.
@Lauruciukas@ parašė:
Vit D yra sintetinis, taskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na daug kas sintetinio yra siais laikais, gyvenkim viduramziais, turekim rachitinius vaikus, tegul didele dalis ismirsta, tampa neigaliais - juk naturali atranka.
piene32 parašė:
O kiek tas su protu,as savajam duodavau po lasiuka vandeninio ir tai ne kas dien,po menesio mano vaikui pradejo galvyte drebet bevalgant,tai nutraukiau ta D ir prae…
Pagal rekomendacijas iki 1 metu laiko 800-1000 TV, vasara gimusiems, kuriu motinos turejo sukaupusios pakankama vitD kieki nestumo metu, bunantiems pakankamai lauke jo tikrai nereikia duoti nuo 1 menesio laiko. Kiekvieno preparato lasiukyje skaicius kitoks. Taip pat butina stebeti vaika ar neatsiranda perdozavimo/trukumo pozymiu.
Idealiu atveju pries skiriant, didinant doze, mamai turint skundu padaryti tyrima. Tik beda ta kad jis mokamas, o musu valstybe tokia skurdi, kad nesugeba tuo pasirupinti...
zuikutia223 parašė:
Buvau itin elergiska Jodui.net prie jūros but negalėjau.o apie vaistus su jodu iš vis net nekalbu.taip pat dulkėms jei prieidavau tarkim senai plautu užuolaidų ašar…
Nu super,sveikinu! Tikiuosi ir mano organizmas pasikeis. Ir galesiu notmalu gyvenima gyvent.
laukų vėjas parašė:
koki naudojat, aliejini ar vandenini? Nuo vandeninio dazniau atpila, nes jis slykstaus anyziu skonio
Aquadetrim vadinas
24karatai parašė:
Po viena lasiuka. Vakar pirmas buvo. Snddar negavo. Bet jau nerami nuo pacio ryto. Ko nebudavo...
saulyta parašė:
Aquadetrim vadinas
Aquadetrim - vandeninis. Keiskit i aliejini, turetu baigtis bedos, jei nuo to buvo
flavuss parašė:
Aquadetrim - vandeninis. Keiskit i aliejini, turetu baigtis bedos, jei nuo to buvo![]()
Reikes bandyti pakeist
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai