Katiara parašė:
tiutes, buteliuko negauna? cepsejimas dazniausiai budingas neteisingam apziojimui. liezuviukas neprisegtas?
Gauna tiute.liezuviukas neprisegtas. Tai gal gali del to ir atpylineti?
Katiara parašė:
tiutes, buteliuko negauna? cepsejimas dazniausiai budingas neteisingam apziojimui. liezuviukas neprisegtas?
saulytule parašė:
gali del tiutes neteisingai apzioti kruti ir cepsint priryja daug oro, ko pasekoje jei blogai ar mazsi atsirugsta ir atpilyneti gali, nes oras isstumia ir pienuka. siulyciau atsisakyti tiutes kol dar speneliai nepazeisti.
Katiara parašė:
gali del tiutes neteisingai apzioti kruti ir cepsint priryja daug oro, ko pasekoje jei blogai ar mazsi atsirugsta ir atpilyneti gali, nes oras isstumia ir pienuka. …
Bet man neskauda kai ji valgo. Tai kazin ar pazes spenelius
saulytule parašė:
Bet man neskauda kai ji valgo. Tai kazin ar pazes spenelius
na gali ir ne, aisku viso pasitaiko, cia jusu pasirinkimas
tik parasiau kas ir nuo ko buna
karolyncykas parašė:
Ar gali del dantu dygimo vaikas maziau noreti valgyti? Labai nenoriai valgo pastarasias dienas :/
gali jei dygsta
Manoji irgi čepsi... Tai bandau ištraukt papuli ir vėl paduot, ir taip kelis kart, kol teisingai įtraukia.. Pas mane pienukas liejasi labai lengvai, tai manau tinginiaut pradėjo, mažiau traukt, nes kam jai stengtis, kad ir taip lengvai bėga
Ir ar gali vaikas pykti ant krūties? Kažko kairė krūtis nebepatinka, reikia iš jos valgyt tai pyksta, daug kartų atsiraukia, vėl ima, verkslena.. Pienuko joj tikrai yra...
--Mantė parašė:
Manoji irgi čepsi... Tai bandau ištraukt papuli ir vėl paduot, ir taip kelis kart, kol teisingai įtraukia.. Pas mane pienukas liejasi labai lengvai, tai manau tingi…
gali. gal didele srove is jos pienukas teka ir nepatinka. pabandykit kai jauciat atitekant pienuka nuleisti srivele i ranksluostuka koki.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
Tą ju…