Rasos_Lasas parašė:
mum tas pats o jau tuoj 4men![]()
Negasdinkit manes, as svajoju, kada tai baigsis ir galesiu ar valgyt pasidaryt, ar namus apsitvarkyt
Rasos_Lasas parašė:
mum tas pats o jau tuoj 4men![]()
Negasdinkit manes, as svajoju, kada tai baigsis ir galesiu ar valgyt pasidaryt, ar namus apsitvarkyt
Dziulyte parašė:
Negasdinkit manes, as svajoju, kada tai baigsis ir galesiu ar valgyt pasidaryt, ar namus apsitvarkyt![]()
negazdinu as dar ir du vyresnelius turiu
Zalia Pieva parašė:
Silkverpe labai teisingai sako. Bet dar pasidalinsiu, kas mums padėjo pereit tik prie MP. Kai dieną (irgi maždaug 12-13 val.) nebeapsieidavom be mišinuko, aš tada i…
Aciu
man pientraukis kazkas tokio
kiek esu bandzius trauktis siaubas
o nakti stabiliai maziukas valgo, daznai buna kas valanda, dabar toks laikas kai ciut reciau, bet kiek esu pastebejusi tai tik pora gursniu patraukia ir miega
Gal galit pasidalinti informacija kaip tai padarete? vis neprarandu vilties tuos buteliukus mest lauk ir maitinti maitinti maitint
Man mišinio teko iš pradžių duoti ir daugiau nei jums. Bet aš kai ėmiausi viso šio reikalo, mišinį pradėjau maitinti per primaitinimo sistemą, o taip daug geriau nei su buteliuku - nes stimuliuojama krūtis. Po truputį mišinio kiekis mažėjo, kol visai jo nebeliko. Tiesa, naktį kai mergina pavalgydavo, pasiimdavau pientraukį ir traukdavau dar pieną kiek traukdavosi - tada pieną kitą dieną sumaitindavau irgi per primaitinimo sistemą. Parašykit man, jei įdomu, papasakosiu smulkiau.
Rasos_Lasas parašė:
Aciuman pientraukis kazkas tokio
kiek esu bandzius trauktis siaubas
o nakti stabiliai maziukas valgo, daznai buna kas valanda, dabar toks laikas ka…
Man irgi iš pradžių tas pientraukis kažkoks košmaras buvo, nes atrodydavo, kad tikrai nėra to pieno, o dar ir traukt taisyklingai nemokėjau. O dar anyta su savo "Nu ne upeliai čia pas tave to pieno" sukinėdavos aplinkui (pati 2,5 mėn. išmaitinus). Bet kai tik nusprendžiau, kad mano tikslas su pientraukiu yra ne pieno kiekis, o stimuliacija, ir nustojau forsuot, pompavau lėtai ir neskaudžiai, tai matyt ir galvoj, ir krūtyse "kraneliai atsisuko"
Manau, kad ir rankom galima nusitraukt, tik man va taip nepavykdavo. Nu bet svarbiausiai užsibrėžti sau, kad pavyks ir suprast, kad mėnesį šiek tiek verkšnojantis vaikiukas bus, kol jūs mišinuko atsisakysit, bet paskui jis bus laimingesnis ir sveikesnis. Labai verta pakovot dėl to
Dziulyte parašė:
Negasdinkit manes, as svajoju, kada tai baigsis ir galesiu ar valgyt pasidaryt, ar namus apsitvarkyt![]()
Dziulyte, as visa tai darau, kol dukryte miega. Pirmom dienom nespedavau, o dabar speju. Juk ir tavo sunelis kazkada miega
"darbas pientraukiu" yra ne tik igudzio dalykas, bet ir krutu pripratimas prie jo, ilgiau padirbejus krutys "ismokasta atsipalaiduoti" ir pientraukiui, tik klausimas koks tikslas pientraukio naudojimo, kai/jei pieno pakanka pazindyt (nekalbant apie vienkartinius isejimus, kai reikia palikti)
Silkverpe parašė:
"darbas pientraukiu" yra ne tik igudzio dalykas, bet ir krutu pripratimas prie jo, ilgiau padirbejus krutys "ismokasta atsipalaiduoti" ir pientraukiui, tik klausima…
Pritariu jums. Bet kaip ten sakoma, tikslas pateisina priemones. Tai vat šiuo atveju mums pientraukis ir buvo ta priemonė, leidusi pereit tik prie MP. Dabar stovi jis nukištas toli kampe kartu su nenaudojamu buteliuku. Nesupykit, bet kartais šiame forume demonizuojami dalykai nėra jau tokie visiškai tragiški, jei jais padedama sėkmingai maitinti mamos pieneliu. Juk tikriausiai tikrai pritartumėte, kad geriau kartais MP iš buteliuko, nei jokio pientraukio ir mišinukas
O visų geriausiai mamos pienas tiesiai iš mamos, žinoma
Amalfi parašė:
Dziulyte, as visa tai darau, kol dukryte miega. Pirmom dienom nespedavau, o dabar speju. Juk ir tavo sunelis kazkada miega![]()
Miega tik teciui ant krutines
tai tik vakarais jis perima estafete
bet as pradedu galvot, kad ne is bado ir ne del pieno jis zirzia ir nemiega vienas, nes pilnai gi per 20 min turetu pavalgyt?
Zalia Pieva parašė:
Pritariu jums. Bet kaip ten sakoma, tikslas pateisina priemones. Tai vat šiuo atveju mums pientraukis ir buvo ta priemonė, leidusi pereit tik prie MP. Dabar stovi j…
Taip taip, as ne apie tokias situacijas kalbu, nesupraskit kaip priekaisto jokiu budu
Gal labiau apeliuoju i ta "patogumo" neva tai ideja... Kai sugalvoja mamos, kad maitins nutrauktu pienu tiesiog... Na tai as ju vietoj pagalvociau ar verta
P.S. As irgi esu pries pasakyma "meskit buteliukus ir gulekit su rekianciu vaiku apsikabine"... Manau ta perejima reikia daryti protingai apgalvota, be stresu ir dramu
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai