bielmonna12 parašė:
As jau po konizacijos, kaip praėjo? GERAI! Bijojau? Taip...
O ko kokių dalykų bijote.Aš rytoj arba po ryt skambinsiu dėl atsakymų konizacijos
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįbielmonna12 parašė:
O ko kokių dalykų bijote.Aš rytoj arba po ryt skambinsiu dėl atsakymų konizacijos
bielmonna12 parašė:
Man sakė po 5 sav pasitikrinti.tai kovo 9 vykstu pas savo ginikelogę,ji ir operavo man.
bielmonna12 parašė:
O kaip su nėštumu po operacijos?
Laukiuosi praėjus metams po operacijos, pastojimui jokios įtakos neturi, gyd.perspėjo, kad gimdymo metu gali lėčiau kaklelis vertis dėl intervencijos, bet tai išsprendžiama🙏
Spurga1989 parašė:
Aš dėl neštumo nežinau,turiu jau tris vaikus.Tai man aktualu kad ta zazara dingtų iš mano organizmo.
Manau tai visiems rūpimas klausimas, ir man,, bet ir aktualus nestumo, nes as dar vaiku neturiu
August Rush parašė:
Laukiuosi praėjus metams po operacijos, pastojimui jokios įtakos neturi, gyd.perspėjo, kad gimdymo metu gali lėčiau kaklelis vertis dėl intervencijos, bet tai išspr…
Ačiū uz atsakymą, bent vienas žmogus atsakė ❤️🤗
Spurga1989 parašė:
Man sakė po 5 sav pasitikrinti.tai kovo 9 vykstu pas savo ginikelogę,ji ir operavo man.
Man sakė po pusės metų, tik klausimas ar po 5 sav galima tikrintis, nes mano atžvilgiu per anksti
Nino parašė:
Sveikutės, sakykit ką dejotės I ligoninę konizacijai? Ko tikrai prireikė, ko nereikėjo? Ačiū
Savo chalatą, tapkes ir kojines, nes po narkozės šalo arba čia iš nervo. Mane tai perspėjo, kad negalima po narkozės gerti, kad ir labai norisi, nes paskui bloguoti galima ir pan., tai vandenį išbraukčiau nors čia minėjo. Plaukų gumytę ir įklotų po operacijos dar.
August Rush parašė:
Savo chalatą, tapkes ir kojines, nes po narkozės šalo arba čia iš nervo. Mane tai perspėjo, kad negalima po narkozės gerti, kad ir labai norisi, nes paskui bloguoti…
O tai are labai kraujuojama, kokius tuos iklotus dėtis🤔
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai