Ematsu parašė:
Labutis, ko taip tylim ?![]()
labas,labas...kaip sekasi jums augti:)?
Ematsu parašė:
Labutis, ko taip tylim ?![]()
vaivuteee parašė:
Ai, neprastai, tik labai jau sunkios paskutinės savaitės, rodos vaikui paauglystė prasidėjo
Viskam prieštarauja, jei ko neduodu , tai išsireikalaus verksmais, kol mamai atsibos klausyt
O šiaip, tai viskas gerai.
Ai, tik vat niekaip ant puoduko nedaro, bijo daryt ant puoduko, nors niekas nei gazdino, nei ką... Atsisėda, pasėdi, matau jau kad nori, bet kenčia, po to užsižaidžia, užsimiršta ir bet kur padaro.
O kaip jūsų reikalai su puoduku ???
Ematsu parašė:
Ai, neprastai, tik labai jau sunkios paskutinės savaitės, rodos vaikui paauglystė prasidėjoViskam prieštarauja, jei ko neduodu , tai išsireikalaus verksmais, kol mamai atsibos klausyt
O šiaip, tai viskas gerai.
Ai, tik vat niekaip ant puoduko nedaro, bijo daryt ant puoduko, nors niekas nei gazdino, nei ką... Atsisėda, pasėdi, matau jau kad nori, bet kenčia, po to užsižaidžia, užsimiršta ir bet kur padaro.
O kaip jūsų reikalai su puoduku ???
na o musu reikalai su puoduku neblogi diena visada i puoduka daro bet va nakty tai jau ne...dedu pampersa,o jai prabunda nakty tai jam pasiulau ant puoduko nueit tai kad uzreks nesavu balsu:DD...va o nuo buteliuko su soske negaliu atpratint,o kaip jums sekesi atsikratyt buteliuko?
vaivuteee parašė:
na o musu reikalai su puoduku neblogi diena visada i puoduka daro bet va nakty tai jau ne...dedu pampersa,o jai prabunda nakty tai jam pasiulau ant puoduko nueit tai kad uzreks nesavu balsu:DD...va o nuo buteliuko su soske negaliu atpratint,o kaip jums sekesi atsikratyt buteliuko?
Net nežinau, savaime, kai pradėjo gerti iš puodelio, iš kart buteliuko atsisakė, nes ir pienuko nuo 1metukų jau nebenorėjo. O čiulptuko jau nebenaudojam nuo 2012 01 02
Vakare papasakojau, koks jis jau didelis, kad jam nebereikia čiulptuko, paprašiau, kad atiduotų man,o aš atiduosiu "lelei", tai išsiėmė, atidavė ir daugiau nebeprašė
Net nežinau, man atrodo, kai jau bus pasirengęs ir pats atsisakys. Dėl to labai ir ant puoduko neverčiu daryti
Ematsu parašė:
Net nežinau, savaime, kai pradėjo gerti iš puodelio, iš kart buteliuko atsisakė, nes ir pienuko nuo 1metukų jau nebenorėjo. O čiulptuko jau nebenaudojam nuo 2012 01 02Vakare papasakojau, koks jis jau didelis, kad jam nebereikia čiulptuko, paprašiau, kad atiduotų man,o aš atiduosiu "lelei", tai išsiėmė, atidavė ir daugiau nebeprašė
Net nežinau, man atrodo, kai jau bus pasirengęs ir pats atsisakys. Dėl to labai ir ant puoduko neverčiu daryti
![]()
na del to tai jo,nereik verst patys susigalvos kada jiems laikas,bet man vistiek su tuo buteliuku ....sakau toks didelis ir dar reik jam...na diena is padelio geria na nebent miegot reik tada irgi reik jo
Sveikos.as ir su dukra ta pacia dilema sprendziu kaip atsisakyt buteliuko.jis jai reikalingas tik einant miegot, nes kitaip neuzmiega, tik gerdama piena.kadangi visa laik jai buvo didziausia problema uzmigt, tai net neisivaizduoju kaip butu jei dingtu buteliukas.niekaip nesiryztu ji paslept
Thai parašė:
LabaKazkaip ramiau gyvenam (oziuku klausimu), bet net baisu girtis
tik va broli skriaust pradejo labai-specialiai spiegia (mazasai visada verkt pradeda po to) ir viska lupa is ranku rekdamas "bloli, cia netavo!", net jeigu ir jam tas daiktas nepriklauso..
maniskis ir seses apmusa megsta labai pasikandzioti o taip skaudziai .na ir buna kad viskas jo buna nors ir ne jo bet jis vistiek sako kad jo
Thai parašė:
LabaKazkaip ramiau gyvenam (oziuku klausimu), bet net baisu girtis
tik va broli skriaust pradejo labai-specialiai spiegia (mazasai visada verkt pradeda po to) ir viska lupa is ranku rekdamas "bloli, cia netavo!", net jeigu ir jam tas daiktas nepriklauso..
ziuriu musu liepinukai net ta pacia diena gime;)
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai