Ingule85 parašė:
Labas rytaswampyre planuotas nestumas ir netiketukas?
labas rytas, na zinok kaip ir planuotas buvo. tik nesitikejom kad taip greitai uzkibs
Ingule85 parašė:
Labas rytaswampyre planuotas nestumas ir netiketukas?
labas rytas, na zinok kaip ir planuotas buvo. tik nesitikejom kad taip greitai uzkibs
wampyre parašė:
labas rytas, na zinok kaip ir planuotas buvo. tik nesitikejom kad taip greitai uzkibs![]()
tai saunu, kad ilgai neuztruko, nes kitiems labai ilgai gaunasi
kaip savijauta?
Ingule85 parašė:
tai saunu, kad ilgai neuztruko, nes kitiems labai ilgai gaunasikaip savijauta?
nes pamenu Rugile tai gaminom beveik 2.5 metu
na palyginus su pirmuoju nestumu tai nekokia... pykina, bloga, silpna..
wampyre parašė:
nes pamenu Rugile tai gaminom beveik 2.5 metuna palyginus su pirmuoju nestumu tai nekokia... pykina, bloga, silpna..
Man sunus gavosi, saugojantis naturaliai, tai po 5,5 metu, neplanavom, bet jauciu jaudulys sudare savo kai isigijom buta
Noreciau antrp leliuko, bet mano vyras nelabai nori... nes dabar priziuriu 5 metu mergaite ir kai mazius su ja zaidzia tai namuose haosas gaunasi, tai maniskis kazkas baisaus
Ingule85 parašė:
Man sunus gavosi, saugojantis naturaliai, tai po 5,5 metu, neplanavom, bet jauciu jaudulys sudare savo kai isigijom butaNoreciau antrp leliuko, bet mano vyras n…
tai zinai svetimas vaikas ir lieka svetimu. o kai buna savas tai visai kitaip
wampyre parašė:
tai zinai svetimas vaikas ir lieka svetimu. o kai buna savas tai visai kitaip![]()
as ir ta pati manau, bet mano vyrui atrodo, kad butu katastrofa, mergaite judri, palepinte, vien del savo negales problemu su kojytem, tauskute
Sveikos,kažkaip būdavo ramu Cia ir nebeuzsukdavo,o va tik nebuk ir kokios naujienos
Wampyre,kuo dideliausi sveikinimai ir linkiu lengvo laukimo
Rugiliukei sveikinimai Tortadienio proga
Kaip auga jūsų spaliukai
Mano tokia kodelcius pasidarė......Vienas kodel keičia kita kodel...Ištisai...Topinis klausimas buvo "kodel Matas ne mergaite "
Ir as seniai buvau pas Jus del to atsiprasau.Nepazadu kad busiu daznas svecias kaip sako 100% tiesa kai gyme vaikas laiko sau praktiskai neturi..
Mes augam letai maziui gruodi 3metai na o svoris 12kg ugis 96cm.Sergam atopiniu dermatitu+alerginis rinitas+bronchine astma tai be vaistuku bunam trumpa laika..
Blogai valmo musu sunelis,neklauso musu praktiskai tai barames kasdien
lankom darzeli visai nenoriai del to labai liudziu nes noriu kad vaikas butu tarp bendraamziu.
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai