saulela parašė:
as irgi nesupratau,kodel pas mama ir teti pliusine,o as turiu minusine grupe![]()
greiciausiai , kad gimineje dominuojanti minusine, cia reiketu mediku uzklausti, man aiskino, bet tas buvo seniai, tai nepamenu tiksliai, kaip ten yra
saulela parašė:
as irgi nesupratau,kodel pas mama ir teti pliusine,o as turiu minusine grupe![]()
greiciausiai , kad gimineje dominuojanti minusine, cia reiketu mediku uzklausti, man aiskino, bet tas buvo seniai, tai nepamenu tiksliai, kaip ten yra
Mildija parašė:
Matosi kad esi profe ;) aciu tau labai uz nemokama konsultacijareikes nukopint tavo teksta ;) siaip nzn kodel nenori mano kirpeja to daryt, gal todel kad esu vidutiniskai rusvu plauku is prigimties ir mano, kad man nusviesinus sruogas nebeatrodysiu gerai.... siaip kokie zmogaus motyvai kazko nedaryti visada keblus klausimas, nes nera taip, kad atvirai zmones issako tai, ka istikruju galvoja ;)
nzn as pati esu mazdaug 6 tono jai ne 5 bet su sruogom atrodau zymei grazesne ir ryskesne nei tamsiais plaukais... beja ir jos pas mane baltos ir sveikos
sandra28 parašė:
greiciausiai , kad gimineje dominuojanti minusine, cia reiketu mediku uzklausti, man aiskino, bet tas buvo seniai, tai nepamenu tiksliai, kaip ten yra![]()
ai as kazkaip istikruju net ir nesigilinu
Kapri, dziaugsmas aciu uz pasveikinimus
super jausmas buti namuose!!!
Sveikos mergytes
Diksutuojat apie grozi- as kaip tik is savo kirpejos, nes saknys juodos jau pusmetri buvo ataugusios
dabar jau kaip zmogus atrodau , tik labai isvargau, matyt dar neatsigavau gerai - ne veltui gyd sake- savaite namuose, o tada jau pradeti judeti lauke- vaiksciojimas butinas .
Grizau, pavalgiau raugintu kopustu sriubytes ir ant soniuko eisiu - nes jauciu kojos tinti pradeda, negerai.....
jurr parašė:
pyragas iš pragaro virtuvėsvisai fainai atrodo, tik kad aš nedraugauju su kepimo milteliais ... nemoku nutaikyt, niekad neiškyla - ir orkaitę prikaitinu ir neištraukiu kepinio vos baigus kept. vistiek nieko nesigauna, tai dabar kepu tik tai, kur nėra kepimo miltelių...
As ju seniai nebenaudoju,nes ir man neiskyldavo nuolat, o jei ir iskildavo, istraukus is orkaites sukrisdavo. Tai kad ir kur bebutu parasyta kepimo milteliai - visada dedu tik soda ir tas recepto tikrai nepakeicia ir esu tikra,kad iskils ir nesukris
sandra28 parašė:
bet cia rimta,buna dar ir kitokia situacija mano ir vyro kraujo grupes vienodos o + , o dukra gime 3 - , va buna ir taip![]()
o mano pacios irgi idomi situacija. mano 2-, o tevu abieju +, tik kazkurio 1, o kito 4. tai isvis kazkaip keista...
Mise parašė:
o man tik sakuda krutine...didziule ji dabar,bet nieks nebega![]()
Ir man vel pastandejo ji, pasipute, bet niekas nebega, jokiu pedsaku
Rasimiene parašė:
nzn as pati esu mazdaug 6 tono jai ne 5 bet su sruogom atrodau zymei grazesne ir ryskesne nei tamsiais plaukais... beja ir jos pas mane baltos ir sveikos![]()
Na jei Rasimiene butum Trakuose, tai noreciau kad tu butum mano plauku stiliste ;)
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
🫂♥️🤞🤞🤞🤞…