Rasimiene parašė:
o tai per foto sesija nedazyti? taip apsvietimas sudirbo? toks grazus atspalvis...
nea, nedazyti ir per fotosesija
nuotraukose labai ryskus kazkodel
turbut del apsvietimo
Rasimiene parašė:
o tai per foto sesija nedazyti? taip apsvietimas sudirbo? toks grazus atspalvis...
nea, nedazyti ir per fotosesija
nuotraukose labai ryskus kazkodel
turbut del apsvietimo
Ingritoze parašė:
Ir man mociutes labiausiai patinka su kuodukais, kaip is pasaku![]()
Dar vis pasvajoju susideti koki lengva chemini, lengvas garbaneles ar bangeles, nes man jau atsibodo tiesus plaukai kaip stagarai, kazin ar nenukankintu tas labai mano plauko?
tik ne cheminis ir tik ne ant sviesiu plauku... jis nedingsta, o istysta ir lieka nusiure... geriau gera difuzeri nusipirk arba znyples...
maraida parašė:
nea, nedazyti ir per fotosesijanuotraukose labai ryskus kazkodel
turbut del apsvietimo
![]()
galeytum ir cia kokia vien aidet taip noriu paziureti:)))
Ingritoze parašė:
Tai va, ir as zinau kad niera gerai, bet dabar gal sakau nebenualina taip plauko, kazkokiu naujoviu gal yrapasiklausiu Rasimienes
![]()
O Jurr, tikrai atsiauginsi savo grazuoles garbanas, tik jau kita karta nebenukirpk![]()
ne ne dabartines priemones dar stipresnes... kaip gaila tu moteru kai po cheminio ateina byranciais plaukais...
Eira parašė:
o mano patirtis del garbaneliu puiki, manau viskas priklauso nuo kirpejos, nuo jos parenkamu priemoniu ir prieziuros... turejau plaukus tiesius iki uzpakalio ir susidejau chemini, buvau nuostabi garbaniuke gana ilga laika-plaukai visai nenutriuso, nesuprastejo...o gal dar ir nuo pacio plauko priklauso, jei bus silpnesnis tai automatiskai labiau ir pazeis ji...
taip nuo plauko priklauso... :)bet retas atvejas kai nenusiura...
jurr parašė:
taip... tik, kuo ilgesni, tos garbanos va tokios, labiau ištysusios buvo. o jei nusikirpčiau visai trumpai berniukiškai, kaip avelė būčiau![]()
taip nes ilgio svoris jas patempia
ir as pagirsiu tikrai grazus plaukai, ataugs nepergyvenk, tik kantrybes turek
Rasimiene parašė:
taip nuo plauko priklauso... :)bet retas atvejas kai nenusiura...
tai matyt buvau viena is tu laiminguju
Mise parašė:
o ka galetut pasiulyt pasidaryt pietums?![]()
balandeliu!
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai