2012.11.02 02:14 (prieš 13 m.)
sveikos
siandien savo zuikiui krauja is nosiuko paleidau..lasinau vaistus,ne taip kaip visad laikiau,pasimuiste ir su ta pipete uzgavau,jetau kiek asaru ir kraujo diiidelis lasas..
oj maniskis tai maminis,jau negana kad ir taip atsidaves visas i mane bet dar ir prie manes buna,bet man tai patinka,nors db reikia mamos ir esu pati paciausia ir brangiausia,ziuri tom akutem pilnom meiles,nu pasaka
kaip mano seses kleckas irgi maminis,net teciui neleidzia mamos buciuot,pirma jis turi pabuciuot paskui tik tetis gali,kitaip stumia ji nuo seses
miela
ko cia siuntat ir aiskinates del tos Emilijos ir Viliuko mamos,musu ne dvi,ne desimt ir nebus imanoma visom itikt,o ir nereik,kas bendrauja tas,juk is forumo yra kurios labiau susibendravusios,kurios nelb,tai koks skirtumas ir anokie cia hormonai ar dar kazkas,tiesiog simpatijos ir antipatijos
ar pas visas yra reguliarus jau ciklas po gimdymo? per kiek laiko susitvarke? mane taip nerwina kad vis das nesusireguliuoja,pries nestuma kaip laikrodukas buwo,nu db,kas antras ciklas ilgiausias ir jokio jautimo kad sirgsiu,ir nerwuoja paranojiskai ne duok d kur nors per paskaitas susirgt kai esu baltu chalaciuku