__Butterfly__ parašė:
Noreciau paklaustiKokia jusu pilvuku apimtis? mano 95cm.,bet man sako kad maziukas pilvas, tai ar is tikro jis toks maziukas noriu suzinoti
aciu uz atsakymus
![]()
O mano 113cm. Bet atrodo toks didelis
__Butterfly__ parašė:
Noreciau paklaustiKokia jusu pilvuku apimtis? mano 95cm.,bet man sako kad maziukas pilvas, tai ar is tikro jis toks maziukas noriu suzinoti
aciu uz atsakymus
![]()
O mano 113cm. Bet atrodo toks didelis
aisteskaiste parašė:
oi o as susirgaugalva plysta, kaulus lauzo tempera iki 37,5 pakilo... nervas ima.. jei ryt jausiuos prastai teks i klinikas varyt nes bijau visokiu komplikaciju
![]()
Man irgi taip buvo pries kelias dienas temperatura 37.5. Tai, apsilankiau pas savo daktare israse antibijotiku.. Ir sake, kad jei nepageres i ligonine.. Tai, kaip buvau issigandusi. Bet viskas dabar jau gerai...
__Butterfly__ parašė:
aciu uz atsakymus
![]()
118cm
Sauly parašė:
sveikos mamytes, man penktadieni dare echo. pasake jog berniukasbet dar pasake jog daugoka vandenu uztat jauciu tokius styprius vaisiaus judesius tai dave sintima i vilniu del vandenu
![]()
keista, ar ne atvirkščiai turėtų būti?-kai daugiau vandenų, mažiau judesiai jaučiami.. Na bet nesvarbu, nepergyvenk, nuvarysi (o kodėl būtent į Vilnių?) išsitirsi ir pasakys, kad viskas čia gerai
tiesiog nervus tampo be reikalo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai