Ugasius parašė:
Sveikos mamytesAtsventeme mes kriksta!!!
Super
Kaip sekesi?
Ugasius parašė:
Super
Kaip sekesi?
Ugasius parašė:
Sveikinimai
Kristutis parašė:
Ir man įdomu, kokį maudymuką nupirkt mergaitei. Ir į Nidą planuojam, ir į uždienį prie šiltos jūros. Man nelabai patinka kai vaikai pliku užpakaliuku laksto... Bet …
Tai nupirkit maudymosi pampiu ir viskas, nebus nuogu užpakaliuku. Aš tai tikrai negrūsčiau tokio spyrgo į maudymke
Agotaa parašė:
Tai nupirkit maudymosi pampiu ir viskas, nebus nuogu užpakaliuku. Aš tai tikrai negrūsčiau tokio spyrgo į maudymke![]()
Nu jau vejai, mes turim maudymke kuri nepraleidzia kaku. Tos sauskelnes nera stebuklai, jos praleidzia slapima. Skirtos labiau nuo kaku. O maudymke tai velgi ziurint eko puse naudoji belenkiek kartu (kaip daukartines). Na ir pagalvokime vasara, karsta o vaiko uzpakalis ir vel pamperse, nais. Jau geriau tada medvilniniai triusikiukai, jei jau kategoriskai maudymkem ne.
Mes po TA 72 cm ir 10.5 kg, numete 0.4 kg
Lorenca parašė:
pasirodau kaip 'igrudau' vaika![]()
pagal jus iseitu kad ir i kelnes, i bodziu, suknes, ir t.t. vaikus grudam![]()
kaip fainai plaukioja
super
ir man i baseina uzsinorejo
Lorenca parašė:
pasirodau kaip 'igrudau' vaika![]()
pagal jus iseitu kad ir i kelnes, i bodziu, suknes, ir t.t. vaikus grudam![]()
as kai igrudu i body tai kai gimnastas eina apsitempes
Lorenca parašė:
Nu jau vejai, mes turim maudymke kuri nepraleidzia kaku. Tos sauskelnes nera stebuklai, jos praleidzia slapima. Skirtos labiau nuo kaku. O maudymke tai velgi ziurin…
o kur tokią maudymkę gavot pirkt?
Mums po skiepų nekas: antros dienos popietę pradėjo kilt temperatūra ir va jau dvi dienas laikosi + viduriavimas. Eisim šiandien pas gydytoją. Nesuprantu ar nuo skiepų čia taip ar kokia kita liga prikibo...Ar kam nuo skiepų taip buvo pasireiškę?
dziolly_ta parašė:
kaip fainai plaukioja![]()
![]()
![]()
super
ir man i baseina uzsinorejo
![]()
dekui, cia jau didelis darbas nes pries kokia sav ismoko laikytis ir plaukt ant to rato
Juditel3 parašė:
as kai igrudu i body tai kai gimnastas eina apsitempes![]()
![]()
dowyle parašė:
o kur tokią maudymkę gavot pirkt?
as pirkau vaikisku prekiu komise, dar viena pirkau identiska uodo turgelyje. reiks istraukti pasiziuret gal yra platintoju daugiau. ten apatine dalis tokia tarsi neperslampama, o virsutine paprasta, cia kalbu apie vidine puse, tai man labai patogu nes nereikia tu sauskelniu deti
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai