early bird parašė:
O toms, kurios maitina MP ir ju vaikai ismiega visa nakti, ar darant tokia ilga pertrauka nesumazeja pieno????
Nesumazeja, as kiekviena ryta nutraukineju net, nes buna pilnos krutys
early bird parašė:
O toms, kurios maitina MP ir ju vaikai ismiega visa nakti, ar darant tokia ilga pertrauka nesumazeja pieno????
Nesumazeja, as kiekviena ryta nutraukineju net, nes buna pilnos krutys
aniutkaa parašė:
Kreipiuosi i mamytes, auginancias dukrytes!
Vakar pastebejau kad mano mazylei ant cipces auga plaukiukai![]()
mum ten neauga, bet juk ne juodi plaukuciai, o sviesus?
Jordana_27 parašė:
mum ten neauga, bet juk ne juodi plaukuciai, o sviesus?
Taip sviesus
o cia normalu?
aniutkaa parašė:
Taip sviesuso cia normalu?
Manau tikrai nieko blogo jei ir yra sviesiu plaukuciu
aniutkaa parašė:
Taip sviesuso cia normalu?
Maniskiui nugaroje ties kryzkauliu yra tokiu tamsiu plaukiuku
tai irgi nezinau ar cia visiems taip buna ar tik maniskis tokius turi
brigusia parašė:
Maniskiui nugaroje ties kryzkauliu yra tokiu tamsiu plaukiukutai irgi nezinau ar cia visiems taip buna ar tik maniskis tokius turi
![]()
turi ir mano
brigusia parašė:
Maniskiui nugaroje ties kryzkauliu yra tokiu tamsiu plaukiukutai irgi nezinau ar cia visiems taip buna ar tik maniskis tokius turi
![]()
Mano irgi turi :))
brigusia parašė:
![]()
Ir mano turi
Visas kunas yra padengtas plaukeliais.Vienur ilgesni,kitur trumpesni.Jei tai sviesus,ir ploni plaukuciai,tai tikrai nera ko nerimauti.O jei tai tamsus,ir dygsta,pazastyse,arba prie lytiniu organu,va tada reiktu kreiptis pas gydytojus.mano mazasis po siai dienai ant ausu turi netrumpus plaukus,bet nesuku galvos.Tikiuos,iki darzelio nuslinks
Wiikutė parašė:
Visas kunas yra padengtas plaukeliais.Vienur ilgesni,kitur trumpesni.Jei tai sviesus,ir ploni plaukuciai,tai tikrai nera ko nerimauti.O jei tai tamsus,ir dygsta,paz…
Mano gimė su plaukeliais ant petukų
gan įdomiai atrodo
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai