Juratelee. parašė:
Taip![]()
Pasidalinkit patirtim veliau, labai buciau dekinga
Juratelee. parašė:
Taip![]()
mmamka parašė:
Ok
mmamka parašė:
Ir man idomu, ka per tokius apsilankymus daro. Man dar idomu, kaip daktarai padaro isvadas del kalbos raidos- galvoju, o jeigu atejus pas daktare vaikas nei vieno garso neileis, nes bus patekes i svetima aplinka...
Dkny_777 parašė:
Ir man idomu, ka per tokius apsilankymus daro. Man dar idomu, kaip daktarai padaro isvadas del kalbos raidos- galvoju, o jeigu atejus pas daktare vaikas nei vieno g…
Kalba yra vertinama ne tik pagal garsus, duoda žaisliukus stebi kaip ima, kaip laiko... duoda kukurūzų stebi kaip kramto ir t.t. kalbos taškų kūne yra nevienas,vertina judesių visumą ne tik garsus.. beto yra mama kuri atsako į gydytojų užduodamus klausimus...
o per konkrečius užsiėmimus tai daro masažus burnytei, duoda įvairių užduotėlių su žaisliukais rankytėms ir t.t. ten tikrai niekas nemokina ”būk gerutis pasakyk mama”
Evveliute parašė:
Kalba yra vertinama ne tik pagal garsus, duoda žaisliukus stebi kaip ima, kaip laiko... duoda kukurūzų stebi kaip kramto ir t.t. kalbos taškų kūne yra nevienas,vert…
labai naudinga informacija, aciu
Dkny_777 parašė:
labai naudinga informacija, aciu![]()
Nu tikrai net daktarai kartais taip aiškiai nesupasakoja
O mūsų dukrytė nemažai žodžių moka ir daug ką supranta, kartais net pati stebiuosi
žino kur akys, ausys, rankos ir t.t. viską parodo ir pati sako aki ir rodo į savo arba mano akį. Pasiima telefoną ir sako alio, pasuėmusi pultą atkiša į tv ir junginėja mygtukus. Paklausus kur tavo tiute ar buteliukas, eina ieškot ir atneša. Paskutiniu metu pradėjo dainuoti
sakau padainuok, tai pradeda lia lia lia.. Šiaip viską supranta tik kartais užsispiria ir pradeda maivytis.
nerigute123 parašė:
Mamytes, kurios krikstijote savo spalinukus ar tarp Jusu yra tarpe, kad kriksto tevai butu nesusituoke baznycioje o tik civilineje santuokoje? Aplinkoje zmones sako…
Krikšto tėvai nebūtinai turi būti pora :,) tai gali būti jūsų sesuo su broliu..svarbu jog žmogus pats būtų krikštytas
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai