meilybes parašė:
Sveikos mamos, ar dar matinat kas savo leliukus mp? kiek kartu i diena geriat mp?![]()
as irgi dar maitinu - ryte ir vakare, diena tik retsykiais nori
meilybes parašė:
Sveikos mamos, ar dar matinat kas savo leliukus mp? kiek kartu i diena geriat mp?![]()
as irgi dar maitinu - ryte ir vakare, diena tik retsykiais nori
meilybes parašė:
As dar maitinu. Mano panele negali be pieno, neskaiciuoju, bet kokius 4 kartus tikrai geria, ir nakti maziausiai 3 kartus keliasi...
meilybes parašė:
Aš,geria kada nori ir kiek nori. Kai palieku,išbūna ir nevalgius,bet mane pamačius visad atsigeria. Man tai netrugdo, aš tuom džiaugiuosi ,maitinsiu dar ilgai.
meilybes parašė:
meilybes parašė:
meilybes parašė:
meilybes parašė:
mano vaikinas geria tik mp, per diena gal 5-6 kartus, nakti 2 kartai... kito maisto nevalgo, nebent kokia uoga, agurka grauzia, suri, pomidora... bet kosiu ir darzovieniu nevalgo... pamato sauksta ir rekia ...
tai nezinau kada prades valgyti... ir kaip jam isiulyti
planavau maitinti iki metuku, bet kadangi nieko nevalgo nezinau iki kada maitinsiu
meilybes parašė:
Taip maitinu
ryte,vakare pries miega
Ir nakti.
meilybes parašė:
Dar maitinu. Pries kiekviena miega. O miega 3kartus diena. Ir butinai pries nakties miegeli.
Jordana_27 parašė:
Sveika. Taip, maitinu ryte ir vakare pries miega, diena atsisako gert. O jus maitinat? Kaip ilgai zadat tai daryti?☺
maitinu vis bet tik ryte ir vakare
o planuoju iki metuku
galia_r85 parašė:
Dar maitinu. Pries kiekviena miega. O miega 3kartus diena. Ir butinai pries nakties miegeli.
o po kiek laiko diena miega jusu vaikelis?
meilybes parašė:
o po kiek laiko diena miega jusu vaikelis?![]()
Valanda-pusantros.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai