Mehi parašė:
Kaip migdot mazyli kuris neima tutuko?
Mes nuo gimimo neimam tutuko, bet su migdymu neturim bedu, paguldau i lovyte, ji atsigula ant sono ir uzmiega pati.
Mehi parašė:
Kaip migdot mazyli kuris neima tutuko?
Mes nuo gimimo neimam tutuko, bet su migdymu neturim bedu, paguldau i lovyte, ji atsigula ant sono ir uzmiega pati.
nerigute123 parašė:
Kaip auga jusu maziukai?
Ka megsta veikti?
Nuo senaiai lauko baseine turskiames;) patinka maziui berealiai
Jordana_27 parašė:
Mes nuo gimimo neimam tutuko, bet su migdymu neturim bedu, paguldau i lovyte, ji atsigula ant sono ir uzmiega pati.![]()
Nu as va tokiu mistiniu istoriju paklausau ir einu sapnuot kaip ir mano kadanors paguldyta miegos :DDD siaip gan lengvai uzmiegam bet tik ant ranku supime kitaip tai sakes vien del to kad I lovyte jo kojauztenka ikist jau zviegia ir taip gailiai su tokiu nusivylimu
Errrikiux parašė:
Nuo senaiai lauko baseine turskiames;) patinka maziui berealiai![]()
Na manoji tai lovytej megsta but, duodu zaisliuku ir sedi zaidzia, o del supimo ant ranku tai nemegsta ji ir siaip ant ranku nemegsta iskart isterikuoja nori ant zemes topu topu, kartais buna ant ranku,bet maksimum 10 min
Errrikiux parašė:
Nuo senaiai lauko baseine turskiames;) patinka maziui berealiai![]()
Man zinok toks savarankiskas uzmigimas irgi mistika, iki 9 men tik ant ranku supamas uzmigdavo, kol viena nerealu vakara atsigulem abu i lova, makalavosi makalavosi ir uzmigo! Dabar dazniausiai taip ir uzmiega man gulint salia, tik va kai tridiene buvo ir dabar karsciai tenka truputi lanesiot kad aprimtu ir tada uzmiega kai atsigulam.
Na kazkada tai uzmigs patys, guodziuosi tuo, kad iki 16 metu migdyt ant ranku nereikes!
aistionok parašė:
Man zinok toks savarankiskas uzmigimas irgi mistika, iki 9 men tik ant ranku supamas uzmigdavo, kol viena nerealu vakara atsigulem abu i lova, makalavosi makalavosi…
O tai jūs miegat kartu ? Ar vėliau užmigusį nešat į lovyte ?
aistionok parašė:
Man zinok toks savarankiskas uzmigimas irgi mistika, iki 9 men tik ant ranku supamas uzmigdavo, kol viena nerealu vakara atsigulem abu i lova, makalavosi makalavosi…
pas mus ir panasiai, tik mes nuo gimimo visalaik kambary sedim, o i miegama tik miegot einam..tai mama iki siol uzmigusia perkilineja i lovyte..ir diena kai miega ir nakciai..kai paguldai i jos lovyte pvz mieguista-dingsta visi sapneliai, prasideda sliauzimas, lipimas ir pan...
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai