aleksaroma parašė:
mamytes, tikriausiai susirgau gripu... temp. 38 ir su paracetamoliu negaliu numusti... su kokiais vaistais galiu musti temperatura (dar maitinu pienuku sunu) ?
Man taip buvo pernai. Numusinejau su ibuprofen 600mg.
sveikite
aleksaroma parašė:
mamytes, tikriausiai susirgau gripu... temp. 38 ir su paracetamoliu negaliu numusti... su kokiais vaistais galiu musti temperatura (dar maitinu pienuku sunu) ?
Man taip buvo pernai. Numusinejau su ibuprofen 600mg.
sveikite
Juratelee. parašė:
Sveikos mamyteska veikiat su mazaisiais per diena, kuo uzsiimat? Nu jau nezinau kuo sudomint
.
Einam i lauka ir iki pietu ir po pietu miego, net jei tamsu jau, ir bet kokiu oru (nebent pila kaip is kibiro ar puga) o jei jau labai blogas megsta uzkelta ant palanges pasidairyti ir vardijam ka matom, lankom burelius ivairius, o namie knygutes labai patinka, vaiku zurnalus vartyt, su masina vezintis, kaladeles deliot, kamuoliukus metyt ar spardyt, taip pat kai pasupu ant didelio kamuolio. Dar renku kamstukus plastikinius tai juos delioja, taip pat neismetu indeliu nuo kremu ir pan, isplaunu ir duodu, patinka juos sukineti, dangtelius uzdeti ir tt. Kartais leidziu iskraustyt spintele su plastikimem dezutem ir kt nepavojingais daiktais, esu atrinkus savo nepavojingus papuosalus (apyrankes, karolius kuriuos sunku nutraukti), duodu dezute iskraustyt, kartais gali puse val krapstytis
dar galima vonioj ilgai maudytis jei patinka, pilstyti vandeni su ivairiais imdeliais, yra visokiu vandens zaislu;)dar klausyti daineliu, kartu dainuoti, musti ritma, sokti, sakyti eilerascius, zaisti slepyniu, gaudyniu, kartu tvarkytis
tikiuosi tiks kokia ideja;)
www.rasa-jukneviciene.lt/naujienos/pirtuk-aidimai
gal pravers kam
Dovydas gali trecdali dienos ziureti pro langus nors visi langai i viena puse, bet jam reik paziuret pro visus langus. kita trecdali dienos galim skaityti knygutes. Dar kita trecdali dienos galim zaisti spinteleje kur kruopos. Siaip buna kad ipilu kruopu i koki puoda ir leidziu pazaisti lai barsto tarp pirstuku, o tada ramiai galiu ir virtuvej padirbeti nes kitaip prasos kad ant lango uzkelciau. turim katyte tai ja maitinam su ja zaidzia. megsta ja pagaudyt. Uzsileidziam muzika ir sokam, lego padeliojam, su kaladelem zaidziam nors labiau jas megsta delioti is kibiro i kibira nei boksta statyti. Minkstus meskiukus supam ir pradejo dainuoti aaaa pu, i lauka tai visada einam kaip geras oras buna, draugu pasikvieciam tokio pat amzuaus kaip Dovydas arba pas juos einam i svecius. Piesiam su pirstukais ir guasu, flomasteriais, piestukais. Kai reik gelytes palaustom. Dabar sejos metas tai pasisejom agurku salotu pipiru. Is pradziu stebejo o paskui rankytes pats kiso i zemes ir i vazona bere ( kiekviena diena einam pasiuret daigeliu jei reikia paliet) patinka tvarkytis tai man padeda
Dar kavos dezutes Lavaza dangtelyje prakirpau skyle ir i duosu sumesti nuplautas dideles rusiskas monetas (Kur su Lenino galva tokios budavo)kazkada nuo stalo nusitrauke mano pinigine tai ilgai kuitesi bet pinigai nesvarus ir pavojinga su monetom smulkiom palikt kol as kad ir iki tuoaleto nubegsiu tai daviau jam taupykle kad sumestu monestas nes kitaip iki sekancios dienos galetu kuistis
pamaciau kad be galo patiko tai teko padaryti toki zaidima. Dar zadu pagaminti toki zaidima kur i plastikine papkute( kur su plastikiniu uztrauktuku yzsitraukia) ipilti dazu (kur buteliuose buna) ir ta krasta kur su uztraktuku su placia lipnia juosta priklijuoti prie stalo. vaikas su purstuku gali piesti ant tos papkutes ir kai dazai pasiskisrto po papkute matos ka vaikas piesia.
MeleKaramele parašė:
Einam i lauka ir iki pietu ir po pietu miego, net jei tamsu jau, ir bet kokiu oru (nebent pila kaip is kibiro ar puga) o jei jau labai blogas megsta uzkelta ant pa…
O kokie tie ivairus bureliai?
MeleKaramele parašė:
Yamaha, Strakaliukas ir baseinas;)
O aš vis svarstau kad reik eit i yamaha ir baseina ir vis baseino neissirenku. I kuri einat?
yamaha tikrai manau verta pabandyti, nieko neprarasit, pirma pamoka nemokama, o bent mano mazei tai labai patinka;) aisku yra ir kitu kazkokiu mokykleliu, reikia ziureti pagal savo gyvenama vieta, mums Yamaha labai arti tai kitu ir neieskojau. Beseina lankom Mazylio, Lopselyje man nepatiko kad mazesnis baseinas ir tik iki puses vanduo, nepatogu plukdyt, nebent didesne vesciau su ratu paplaukiot ar pan. o Pilaites mes nebandem, neprisiruosiu kol kas, bet kazkada tikrai manau isbandysim, juk Mazylis tik iki 2 m.
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai