mėjatylaite parašė:
o kiek kainuoja?
as 80£ mokejau,na ziurint kur eisi,o kokiam tu rajone gyveni?
mėjatylaite parašė:
o kiek kainuoja?
as 80£ mokejau,na ziurint kur eisi,o kokiam tu rajone gyveni?
Edit@ parašė:
Biskuti ne i tema dabar paklausiubet kazkaip parupo. Kur planuojat gimdyti (kurios Vilniuje gimdys)? Neapsisprendziu kur, svarstau tarp antakalnio gimdymo namu …
Sveika, As irgi apie tai mastau. Na laiko mes dar turim. Kadangi as pati gyvenu jeruzalej, tai Santariskes man visai prie namu. Kokios 5 min. kelio
Bet galvoju pasidometi kas ir kaip. Nes dvi drauges neseniai gimde, tai butinai paklausiu kas kur ir kaip
O del maisto, tai as kas ryta valgau 7 grudu kose. Ir labai gerai jauciuos. Jokiu problemu su virskinimu, niekad nevemiau. Jokiu viduriu uzketejimo ir kitu problemu. Zinokit labai rekomenduoju. Ir siaip siltas maistas is ryto labai gerai.
Obuoliu manija ir mane apsedo. Man labai patinka prirki is senuko prie iki. Visada ideda daugiau nei priklauso, su tokiais gerais palinkejimais ir teigiama energija. toks dziaugsmas
O dar man patinka toks keistas maisto derinukas as supjaustau raudona saldu obuoli, avokado truputi ir rokiskio suri. Ir valgau. Labai skanu
eziukas33 parašė:
O del maisto, tai as kas ryta valgau 7 grudu kose. Ir labai gerai jauciuos. Jokiu problemu su virskinimu, niekad nevemiau. Jokiu viduriu uzketejimo ir kitu problemu…
labai gera si kose 7 grudu!!! saunuole
Edit@ parašė:
va, tiksliausiai apibudinai, naktibalda, kodel negalima valgyt juros gerybiu, taip pat yra ir su kaikuriom zuvytem, turbut kaip sake cia tos plesriosios ir bus. ech…
na as viena karta per 19 savaites pavalgiau kreveciu, bet manau tikrai nebus rimtu bedu...
Edit@ parašė:
eziukas33, kai zinosi kaip ten viskas vyksta su tais gimdymo priemimais, kada ir kur ir kaip kreiptisparasyk cia, tokiam nezinanciam zmogeliukui kaip as, kad zi…
as tai suprantu, kad jeigu nesi susitarus, tai kai jau pajauti saremius nuvaziuoji i kokia ligonine nori ir viskas ten tave priims ir gimdysi
Edit@ parašė:
Biskuti ne i tema dabar paklausiubet kazkaip parupo. Kur planuojat gimdyti (kurios Vilniuje gimdys)? Neapsisprendziu kur, svarstau tarp antakalnio gimdymo namu …
gimdai ir važiuoji. Priims. Yra rizika pakliūti ant piktos akušerės ar gydytojos, tik tiek
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai